Köksmontering i Uppsala

Att renovera köket kan vara ett stort och tidskrävande projekt, men det behöver inte vara så om du har en erfaren och professionell byggfirma vid din sida. Vi tar gärna hand om din köksmontering, oavsett om du bor i Storvreta, Knivsta, Enköping eller något annat område inom vår verksamhetsradie.

Montera Kök

Behov av en köksmontering? Vi monterar kök från alla kökstillverkare: IKEA, Ballingslöv, Jynx m.m.

Renovera Kök

Dags för en köksrenovering? Låt våra snickare från Uppsala hjälpa er. Kontakta oss idag.

Installera Kök

Vi arbetar tätt med dig genom hela processen, från planering till installation, för att skräddarsy en lösning som passar er.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Dags att Montera ett Kök i Uppsala? Vi erbjuder köksmontering i hela Uppsalaregionen.

  Ett byggföretag med expertis inom köksmontering

  Med vår breda erfarenhet av köksmontering kan vi erbjuda helhetslösningar för ditt köksprojekt. Vårt kompetenta team har kunnandet och erfarenheten att hantera alla typer av kök, från traditionella till moderna designer. Förstås så monterar vi inte enbart kök, vi kan också hjälpa dig med snickeri, måleri, golvläggning och annan byggentreprenad.

  Kontakta oss för din köksmontering

  Oavsett om du vill ha ett helt nytt kök eller bara vill göra små justeringar kan vi hjälpa till. Kontakta oss idag för att diskutera ditt projekt och få en gratis offert. Med vår hjälp får du ett professionellt resultat och effektivt monteringsarbete. Som privatkund har du dessutom möjlighet att dra nytta av ROT-avdraget vid köksmontering. Välkommen till oss!

  Vi monterar kök från alla populära köksleverantörer

  Bland de olika tillverkare av kök som vi monterar finns till exempel:

  • IKEA
  • Ballingslöv
  • Kvik
  • Epoq
  • Pustelli
  • Marbodal
  • HTH
  • Bulthaup
  • Kvänum
  • NordDesign
  • Noblessa
  • Electrolux Home
  • Vedum
  • Härjedalskök
  • Poggenpohl

  Detta gör oss flexibla och möjliggör för oss att arbeta med det kök som passar just dig bäst.

  Omfattande täckning i och runt Uppsala

  Vi är aktiva i ett stort antal områden inklusive Svartbäcken, Salabacke, Luthagen, Kapellgärdet, Rosendal, Höganäs, Gränby, Fålhagen, Vårdsätra, Fjärdhundra, Valsätra, Lillsidan, Sommarro, Kungsängen, Nyby, Stabby, Lindbacken, Eklundshov, Östhammar och Tierp. Oavsett var du bor kan du lita på att vi kommer till dig och ger ditt kök den uppdatering det förtjänar. Det är också värt att nämna att vi tar uppdrag från alla typer av kunder såsom fastighetsägare, företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

   Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Reception

   Nummer: 076-479 85 41
   Mail: offert@köksmontering.se

   Vanliga frågor Inför en köksmontering finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

   Vad innebär ``Nöjd-kund-garanti``?

   "Nöjd-kund garanti" innebär att vi inte avslutar arbetet hos dig tills du är helt nöjd med slutresultatet. Exempelvis vid eventuella fel och brister, som påvisas, så åtgärdas dessa direkt. Genom denna extra trygghet tillförsäkras kunden att de är nöjda med valet av hantverkare.

   Vad kostar det att montera ett kök?

   Det är en bra fråga, men svårt att ge ett direkt svar på, då det kan variera på flera faktorer. Bl.a. kan eventuella kostnader uppkomma på val av material, transport, inbärning eller storlek av kök. Om ni vill veta exakt så rekommenderar vi att ni kontaktar oss för en fri offert så kommer vi förbi & kikar på det.  

   Vilka kunder hjälper ni?

   Hos oss är alla kunder lika värda. Under åren har vi breddat vår kundgrupp ordentligt och idag erbjuder vi köksmontering till privatpersoner såväl som fastighetsägare, BRF:er och företagare. Vi jobbar både med större och mindre projekt och hjälper villaägare och lägenhetsinnehavare. Som privatperson kan du alltid nyttja ROT-avdraget.

   Hur fungerar det med ROT-Avdraget?

   ROT-avdraget är ett avdrag som privatpersoner kan söka vid renoveringar på maxbelopp på 50.000kr. Det innebär att du kan få en reducering på 30% av kostnaden av arbetskostnaden. Detta går givetvis att söka vid köksmonteringar eller andra projekt i hemmet.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

    Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Reception

    Nummer: 076-479 85 41
    Mail: offert@köksmontering.se

    Offert? Klicka här