Köksmontering.se

Montera Puustelli Kök i Stockholm

VNär du har köpt ett nytt Puustelli kök vill du naturligtvis få upp det så snabbt som möjligt, men att montera ett kök på egen hand är ingen enkel uppgift. Här krävs både kunskap och tillgång till rätt typ av verktyg för att arbetet ska bli ordentligt gjort. Vill du dessutom dra nya vatten & avloppsledningar eller dra ny el behöver du anlita en hantverkare. Vi hjälper dig med hela monteringen av ditt Puustelli och erbjuder totalentreprenad i egen regi. Hör av dig för en fri offert idag!

Specialister inom Puustelli Kök

Våra duktiga & kunniga hantverkare kan hjälpa dig att montera Puustelli kök med bravur.

Välj en Proffsig Montör!

Kök från Puustelli har länge varit mycket populära och eftertraktade.

ROT-Avdrag & Momsfritt

Få 30% rabatt via ROT-avdraget. Vi hjälper dig med ansökan.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Söker ni hjälp med att Montera ett Puustelli i Stockholm?

För oss är inget arbete för stort eller för litet & tack vare våra helhetslösningar kan vi erbjuda totalentreprenad.

Bekymmersfri renovering och montering av kök i Stockholm

Med oss bakom dig kan du vara säker på att ditt Puustelli kök blir så snyggt, stabilt och praktiskt som möjligt. Vi har många års erfarenhet av Puustelli och kan hjälpa dig med allt från renovering av köksluckor till installation av vitvaror. Hos oss får du alltid följande;

  • Professionella hantverkare med kunskap om Puustelli kök
  • Byte av köksluckor eller renovering av köksluckor
  • Montering av Puustelli kök
  • Installation av vitvaror, el eller VVS
  • Renovering av Puustelli kök

Höj värdet i fastigheten med ett Puustelli kök

Puustelli anses vara mycket högkvalitativa alternativ och är således ett utmärkt sätt för dig som fastighetsägare att höja värdet på din fastighet. Vi har många års erfarenhet av köksrenoveringar och har hjälpt både fastighetsägare och BRF:er med nya och fräscha kök som står sig länge. Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig med ditt Puustelli eller har du frågor och funderingar? Kontakta oss gärna så berättar vi mer om våra tjänster

Kostnadsfri offert och rådgivning

Oavsett om du är i behov av rådgivning eller en offert är du välkommen att höra av dig till oss. Här möts du alltid av pålitliga och noggranna hantverkare med kunskap om Puustelli kök av alla dess slag. Våra offerter är alltid kostnadsfria och om det är en omfattande renovering eller installation kommer vi gärna ut på ett personligt besök. Då har vi möjlighet att förstå dina behov bättre och titta på de förutsättningar som finns.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 61
E-mail: offert@köksmontering.se

Vanliga frågor

Inför en köksmontering finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

“Nöjd-kund garanti” innebär att vi inte avslutar arbetet hos dig tills du är helt nöjd med slutresultatet. Exempelvis vid eventuella fel och brister, som påvisas, så åtgärdas dessa direkt. Genom denna extra trygghet tillförsäkras kunden att de är nöjda med valet av hantverkare.

Det är en bra fråga, men svårt att ge ett direkt svar på, då det kan variera på flera faktorer. Bl.a. kan eventuella kostnader uppkomma på val av material, transport, inbärning eller storlek av kök. Om ni vill veta exakt så rekommenderar vi att ni kontaktar oss för en fri offert så kommer vi förbi & kikar på det.

Hos oss är alla kunder lika värda. Under åren har vi breddat vår kundgrupp ordentligt och idag erbjuder vi köksmontering till privatpersoner såväl som fastighetsägare, BRF:er och företagare. Vi jobbar både med större och mindre projekt och hjälper villaägare och lägenhetsinnehavare. Som privatperson kan du alltid nyttja ROT-avdraget.

ROT-avdraget är ett avdrag som privatpersoner kan söka vid renoveringar på maxbelopp på 50.000kr. Det innebär att du kan få en reducering på 30% av kostnaden av arbetskostnaden. Detta går givetvis att söka vid köksmonteringar eller andra projekt i hemmet.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Frida U
Solna
Read More
Vi tog oss hjälp av Köksmontering i Stockholm för att montera vårt nya kök vi beställde från Ballingslöv. Hög kunskap och service! De håller rent och snyggt efter sig. Vi rekommenderar!
Erik E
Sundbyberg
Read More
Vi anlitade Köksmontering i Stockholm för en ombyggnation & inredning av vårt kök till vår lägenhet i Sundbyberg. God kommunkation, flexibla & trevliga snickare. Vi anlitar dom gärna igen.
Martin F
Bromma
Read More
När vi behövde hjälp med bygga ut vårat kök till fritidshuset så ringde vi Köksmontering i Stockholm. Arbetet startades & blev klart enligt överenskommelse. Slutresultatet blev vi väldigt nöjda med!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt

Renovering av Kök

Ombyggnation & renovering av kök till villaägare

Montering av IKEA Kök

Montering av IKEA Kök i radhus till privatperson

Installation av Kök

Nyinstallation av kök i lägenhet till fastighetsägare

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 61
E-mail: offert@köksmontering.se

Vill du bli kontaktad?