Köksmontering.se

Köksmontering i Sörmland

Välkommen till vår byggfirma i Södermanlands Län där vi är experter på köksmontering, kökssnickeri och ett brett utbud av renoveringsarbeten.

Montera Kök

Vår dedikation till noggrannhet, punktlighet och säkerhet gör oss till ett pålitligt val för alla dina köks- och byggbehov.

Renovera Kök

Om du vill ha hjälp att renovera eller anpassa ett kök och få ett slutresultat precis som du önskar.

Platsbyggnation

Vi skräddarsyr, platsbygger & anpassar ditt kök

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Kökssnickare i Södermanland

Vi erbjuder kostnadsfria konsultationer och offerter och skapat en skräddarsydd plan som passar just ditt projekt.

Ett mångsidigt byggföretag för kunder över hela Sörmland

Förutom köksprojekt är vi experter på en rad olika byggtjänster, från badrumsrenoveringar till omfattande ombyggnationer. Vårt mål är att tillhandahålla en komplett service som möter alla dina renoveringsbehov. Vi är verksamma över hela Sörmland och jobbar därför åt kunder i till exempel Strängnäs, Mariefred, Åkers Styckebruk, Eskilstuna, Nyköping, Oxelösund, Gnesta, Vagnhärad, Trosa, Flen, Malmköping och Katrineholm.

Hör av dig till oss redan idag

Är du redo att börja ditt köksprojekt eller behöver du andra byggtjänster? Kontakta oss för en kostnadsfri offert. Vi är här för att hjälpa dig att förverkliga dina drömmar med kvalitet och expertis. Vi ger dig en skräddarsydd lösning som helt anpassats utifrån de önskemål du har. Välkommen!

Vi kan hjälpa dig med allt inom kök

  • Köksdesign och installation
  • Skräddarsytt snickeri
  • Installation av vitvaror och köksinredningar
  • Golvläggning och väggbehandling
  • Fullständiga renoveringsprojekt

Helhetslösningar för ditt kök

Som totalentreprenör tar vi hand om hela din köksrenovering, från start till mål. Vi säkerställer att varje aspekt av ditt köksprojekt hanteras med expertis och precision. Vi besitter kompetens med både bredd och djup inom alla typer av renoveringsprojekt och har utöver det tillgång till ett brett kontaktnät med olika typer av specialistkompetenser som kan vara relevanta vid renoveringar. Av oss får du:

  • Noggrannhet i varje projekt
  • Strikt punktlighet
  • Erfarenhet som totalentreprenör för både nybyggnation och renovering
  • Kunniga och trevliga snickare
  • Ett brett kontaktnät av specialister och leverantörer

Kontakta oss för en offert

Är du redo att förverkliga ditt drömkök?

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 61
E-mail: offert@köksmontering.se

Vanliga frågor

Inför en köksmontering finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

“Nöjd-kund garanti” innebär att vi inte avslutar arbetet hos dig tills du är helt nöjd med slutresultatet. Exempelvis vid eventuella fel och brister, som påvisas, så åtgärdas dessa direkt. Genom denna extra trygghet tillförsäkras kunden att de är nöjda med valet av hantverkare.

Det är en bra fråga, men svårt att ge ett direkt svar på, då det kan variera på flera faktorer. Bl.a. kan eventuella kostnader uppkomma på val av material, transport, inbärning eller storlek av kök. Om ni vill veta exakt så rekommenderar vi att ni kontaktar oss för en fri offert så kommer vi förbi & kikar på det.

Hos oss är alla kunder lika värda. Under åren har vi breddat vår kundgrupp ordentligt och idag erbjuder vi köksmontering till privatpersoner såväl som fastighetsägare, BRF:er och företagare. Vi jobbar både med större och mindre projekt och hjälper villaägare och lägenhetsinnehavare. Som privatperson kan du alltid nyttja ROT-avdraget.

ROT-avdraget är ett avdrag som privatpersoner kan söka vid renoveringar på maxbelopp på 50.000kr. Det innebär att du kan få en reducering på 30% av kostnaden av arbetskostnaden. Detta går givetvis att söka vid köksmonteringar eller andra projekt i hemmet.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Frida U
Solna
Read More
Vi tog oss hjälp av Köksmontering i Stockholm för att montera vårt nya kök vi beställde från Ballingslöv. Hög kunskap och service! De håller rent och snyggt efter sig. Vi rekommenderar!
Erik E
Sundbyberg
Read More
Vi anlitade Köksmontering i Stockholm för en ombyggnation & inredning av vårt kök till vår lägenhet i Sundbyberg. God kommunkation, flexibla & trevliga snickare. Vi anlitar dom gärna igen.
Martin F
Bromma
Read More
När vi behövde hjälp med bygga ut vårat kök till fritidshuset så ringde vi Köksmontering i Stockholm. Arbetet startades & blev klart enligt överenskommelse. Slutresultatet blev vi väldigt nöjda med!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt

Renovering av Kök

Ombyggnation & renovering av kök till villaägare

Montering av IKEA Kök

Montering av IKEA Kök i radhus till privatperson

Installation av Kök

Nyinstallation av kök i lägenhet till fastighetsägare

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 61
E-mail: offert@köksmontering.se

Vill du bli kontaktad?