Montera Marbodal Kök i Stockholm

Luta dig tillbaka och titta på när ditt nya drömkök tar form! Vår byggfirma erbjuder totalentreprenad i egen regi och har lång erfarenhet och kunskap om Marbodal kök. Vi hjälper dig med köksbyte, montering av kök, köksrenovering och mycket mer. Här finns både hantverkare, VVS-montörer, elektriker, målare och kakelsättare på plats – allt under ett och samma tak! På så sätt kan vi göra renoveringen enklare för dig.

Specialister inom Marbodal

Vi har många års erfarenhet av köksmontering och får ditt Marbodal kök på plats.

Trygghet i Fokus

Vi erbjuder 100 % nöjd kund garanti för alla kundgrupper inom kök.

Professionella Hantverkare

Licenserade & professionella hantverkare som har lång erfarenhet inom branschen. 

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


Allt inom Montering av Marbodal Kök i Stockholm Vi bygger fina kök som håller länge

Högkvalitativa och praktiska kök för dina behov

Oavsett om du är privatperson, fastighetsägare eller företag har du möjlighet att anlita oss för köksmontering av Marbodal kök. Våra duktiga och noggranna kökssnickare kan hjälpa dig med en rad olika typer av arbeten.

  • Byte av köksluckor för Marbodal kök
  • Komplett köksbyte
  • Renovera Marbodal kök
  • Installera VVS, el eller ventilation
  • Renovera kökssnickeri
  • Montera Marbodal kök

ROT-avdrag och momsfritt

Vi strävar efter att alltid erbjuda den bästa servicen när du hör av dig till oss och vill ha hjälp med ditt Marbodal kök. Här får du alltid vägledning och råd från professionella hantverkare, men du kan också be om en kostnadsfri offert eller höra mer om våra tjänster. För företag och BRF:er finns möjlighet att dra av momsen när du anlitar oss för köksrenoveringen, medan privatpersoner kan nyttja ROT-avdraget för lägre kostnader.

Vi hjälper dig med köksrenoveringen

För oss är inget arbete för stort eller för litet och tack vare våra helhetslösningar kan vi erbjuda totalentreprenad i egen regi. Det innebär att du inte behöver kontakta fler företag än ett när du vill renovera eller montera Marbodal kök i Stockholm. Vi har både målare, rivare, elektriker, snickare, kakelsättare och rörmokare på plats. Efter varje montering och installation av Marbodal ser vi också till att utföra en noggrann slutbesiktning för att säkerställa bästa möjliga resultat.

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


Michel Munoz
Projektledare

Nummer: 08-124 11 417
Mail: offert@köksmontering.se

Vanliga frågor Inför en köksmontering finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

Vad innebär ``Nöjd-kund-garanti``?

“Nöjd-kund garanti” innebär att vi inte avslutar arbetet hos dig tills du är helt nöjd med slutresultatet. Exempelvis vid eventuella fel och brister, som påvisas, så åtgärdas dessa direkt. Genom denna extra trygghet tillförsäkras kunden att de är nöjda med valet av hantverkare.

Vad kostar det att montera ett kök?

Det är en bra fråga, men svårt att ge ett direkt svar på, då det kan variera på flera faktorer. Bl.a. kan eventuella kostnader uppkomma på val av material, transport, inbärning eller storlek av kök. Om ni vill veta exakt så rekommenderar vi att ni kontaktar oss för en fri offert så kommer vi förbi & kikar på det.  

Vilka kunder hjälper ni?

Hos oss är alla kunder lika värda. Under åren har vi breddat vår kundgrupp ordentligt och idag erbjuder vi köksmontering till privatpersoner såväl som fastighetsägare, BRF:er och företagare. Vi jobbar både med större och mindre projekt och hjälper villaägare och lägenhetsinnehavare. Som privatperson kan du alltid nyttja ROT-avdraget.

Hur fungerar det med ROT-Avdraget?

ROT-avdraget är ett avdrag som privatpersoner kan söka vid renoveringar på maxbelopp på 50.000kr. Det innebär att du kan få en reducering på 30% av kostnaden av arbetskostnaden. Detta går givetvis att söka vid köksmonteringar eller andra projekt i hemmet.

Recensioner Se vad våra kunder säger

Vi tog oss hjälp av Köksmontering i Stockholm för att montera vårt nya kök vi beställde från Ballingslöv. Hög kunskap och service! De håller rent och snyggt efter sig. Vi rekommenderar!

Frida U, Solna

Vi anlitade Köksmontering i Stockholm för en ombyggnation & inredning av vårt kök till vår lägenhet i Sundbyberg. God kommunkation, flexibla & trevliga snickare. Vi anlitar dom gärna igen.

Erik E, Sundbyberg

När vi behövde hjälp med bygga ut vårat kök till fritidshuset så ringde vi Köksmontering i Stockholm. Arbetet startades & blev klart enligt överenskommelse. Slutresultatet blev vi väldigt nöjda med!

Martin F, Bromma

Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Renovering av Kök. Hässelby

Ombyggnation & renovering av kök till villaägare i Hässelby.

Montering av IKEA Kök. Solna

Montering av IKEA Kök i radhus till privatperson i Solna. 

Installation av Kök. Vällingby

Nyinstallation av kök i lägenhet till fastighetsägare i Vällingby.

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


Michel Munoz
Projektledare

Nummer: 08-124 11 417
Mail: offert@köksmontering.se

Offert? Klicka här