Köksmontering.se

Köksmontering i Roslagen

Välkommen till vår byggfirma där vi specialiserat oss bland annat på köksmontering, kökssnickeri och ett brett spektrum av renoveringsarbeten åt kunder i Roslagen. Vi kombinerar noggrannhet, punktlighet och säkerhet för att leverera överlägsna resultat i varje projekt.

Montera Kök

Vi är specialister inom montering & har ett kontaktnät av köksleverantörer.

Renovera Kök

Är du redo att förvandla ditt kök eller planerar du en större renovering?

Köksinstallation

Med vårt engagemang för kvalitet & service är vi det självklara valet för ditt nästa byggprojekt i Roslagen.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Söker ni en Kökssnickare i Roslagen?

Kontakta oss redan idag om du behöver hjälp med köksmontering eller ett renoveringsprojekt.

Kökssnickeri åt kunder i hela Roslagen

Du kan höra av dig till oss om du vill ha hjälp med köksarbeten i till exempel Hallstavik, Öregrund, Grisslehamn, Östhammar, Knutby, Edsbro, Bergshamra, Väddö, Vätö, Yxlan, Rådmansö, Gräddö, Blidö, Rimbo eller Skebobruk. Våra kunder inkluderar alla från fastighets- och villaägare till företag och bostadsrättsföreningar.

Varför välja oss?

När du väljer oss för ditt köksprojekt, investerar du i en totalentreprenör som värdesätter kvalitet och effektivitet. Våra kunniga och trevliga snickare är inte bara hantverksmässigt skickliga utan också engagerade i varje steg av processen. Vårt breda kontaktnät av leverantörer och specialister garanterar att vi alltid har rätt verktyg och material för jobbet.

Våra tjänster

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster inom bygg och renoveringar:

  • Skräddarsydda lösningar inom köksdesign och montering
  • Specialiserat kökssnickeri
  • Totalentreprenad för både nybyggnad och renovering
  • Golvläggning och andra finisharbeten
  • Byte av skåpsluckor
  • Köksstommar

Effektivitet och punktlighet

Vi förstår vikten av att hålla tidsscheman och leverera slutresultat inom överenskomna tidsramar. Vår strävan efter effektivitet och punktlighet säkerställer att ditt projekt slutförs i tid, utan att vi kompromissar med kvaliteten. Vi är ett byggföretag att lita på för att få det resultat du vill ha.

Kontakta oss för en konsultation och kostnadsfri offert

Kontakta oss idag för en kostnadsfri konsultation och gratis offert. Vi är redo att lyssna på dina idéer och bidra med vår expertis för att skapa en lösning som överträffar dina förväntningar.

Kontakta oss för en offert

Välj oss för ett tryggt, kvalitetssäkert och tillfredsställande byggprojekt.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 61
E-mail: offert@köksmontering.se

Vanliga frågor

Inför en köksmontering finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

“Nöjd-kund garanti” innebär att vi inte avslutar arbetet hos dig tills du är helt nöjd med slutresultatet. Exempelvis vid eventuella fel och brister, som påvisas, så åtgärdas dessa direkt. Genom denna extra trygghet tillförsäkras kunden att de är nöjda med valet av hantverkare.

Det är en bra fråga, men svårt att ge ett direkt svar på, då det kan variera på flera faktorer. Bl.a. kan eventuella kostnader uppkomma på val av material, transport, inbärning eller storlek av kök. Om ni vill veta exakt så rekommenderar vi att ni kontaktar oss för en fri offert så kommer vi förbi & kikar på det.

Hos oss är alla kunder lika värda. Under åren har vi breddat vår kundgrupp ordentligt och idag erbjuder vi köksmontering till privatpersoner såväl som fastighetsägare, BRF:er och företagare. Vi jobbar både med större och mindre projekt och hjälper villaägare och lägenhetsinnehavare. Som privatperson kan du alltid nyttja ROT-avdraget.

ROT-avdraget är ett avdrag som privatpersoner kan söka vid renoveringar på maxbelopp på 50.000kr. Det innebär att du kan få en reducering på 30% av kostnaden av arbetskostnaden. Detta går givetvis att söka vid köksmonteringar eller andra projekt i hemmet.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Frida U
Solna
Read More
Vi tog oss hjälp av Köksmontering i Stockholm för att montera vårt nya kök vi beställde från Ballingslöv. Hög kunskap och service! De håller rent och snyggt efter sig. Vi rekommenderar!
Erik E
Sundbyberg
Read More
Vi anlitade Köksmontering i Stockholm för en ombyggnation & inredning av vårt kök till vår lägenhet i Sundbyberg. God kommunkation, flexibla & trevliga snickare. Vi anlitar dom gärna igen.
Martin F
Bromma
Read More
När vi behövde hjälp med bygga ut vårat kök till fritidshuset så ringde vi Köksmontering i Stockholm. Arbetet startades & blev klart enligt överenskommelse. Slutresultatet blev vi väldigt nöjda med!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt

Renovering av Kök

Ombyggnation & renovering av kök till villaägare

Montering av IKEA Kök

Montering av IKEA Kök i radhus till privatperson

Installation av Kök

Nyinstallation av kök i lägenhet till fastighetsägare

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 61
E-mail: offert@köksmontering.se

Vill du bli kontaktad?