Köksmontering.se

Montera Vedum Kök i Stockholm

Har du köpt ett Vedum kök och är i behov av hjälp med montering? Inga problem! Tack vare vår långa erfarenhet inom branschen har vi skapat oss all kunskap vi behöver för att kunna installera och montera alla olika typer av kök. Våra professionella köksmontör ser till att köket inte bara är snyggt och prydligt att titta på, utan att det också fungerar som det ska och är funktionellt. Med oss blir det enkelt att få ditt Vedum kök på plats!

Erfarna inom Vedum Kök

Med ett Vedum kök kan du vara säker på att få ett riktigt högkvalitativt kök.

Renovering av Kök

Söker ni hjälp med att renovera ert befintliga Vedum kök med en renovering? Kontakta oss!

Tillbyggnation av Kök

Våra kompetenta hantverkare hjälper er gärna bygga till en köksö, köksbänk eller mer.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Söker ni hjälp med Montering av Vedum Kök i Stockholm?

Med vår 100 % nöjd-kund-garanti säkerställer vi att du alltid är helt tillfredsställd!

Kostnadseffektiva pris och gratis offert

Inför en montering av ett Vedum kök faller det sig naturligt att vilja veta hur mycket arbetet krävs det. Därför ser vi till att alltid erbjuda kostnadsfria offerter när du hör av dig till oss. Våra kökssnickare kan också bistå med rådgivning och vägledning för den som önskar eller besvara dina frågor och funderingar. Våra priser är alltid fasta för att du som kund ska kunna få en så bekymmersfri montering av Vedum kök som möjligt.

Vi bygger fina kök som håller länge

Med ett Vedum kök kan du vara säker på att få ett riktigt högkvalitativt kök med inredning som står sig i många år, men även monteringen och installationen är avgörande för hur välfungerande köket blir. Vi bygger alltid kök som är fina att titta på, men som också är hållbara och stadiga att använda sig av.

Skräddarsydda lösningar för alla behov

Oavsett om det är ett stort eller litet Vedum kök som du vill ha monterat kan vi se till att hjälpa dig. Vi erbjuder en rad olika tjänster inom kökssnickeri såväl som köksinstallation och renovering. Med oss bakom dig kan du bland annat få hjälp med;

  • Monter Vedum kök
  • Renovera kök
  • Byta köksluckor
  • Renovera Vedum köksluckor
  • Installation av vitvaror, el och VVS

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 61
E-mail: offert@köksmontering.se

Vanliga frågor

Inför en köksmontering finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

“Nöjd-kund garanti” innebär att vi inte avslutar arbetet hos dig tills du är helt nöjd med slutresultatet. Exempelvis vid eventuella fel och brister, som påvisas, så åtgärdas dessa direkt. Genom denna extra trygghet tillförsäkras kunden att de är nöjda med valet av hantverkare.

Det är en bra fråga, men svårt att ge ett direkt svar på, då det kan variera på flera faktorer. Bl.a. kan eventuella kostnader uppkomma på val av material, transport, inbärning eller storlek av kök. Om ni vill veta exakt så rekommenderar vi att ni kontaktar oss för en fri offert så kommer vi förbi & kikar på det.

Hos oss är alla kunder lika värda. Under åren har vi breddat vår kundgrupp ordentligt och idag erbjuder vi köksmontering till privatpersoner såväl som fastighetsägare, BRF:er och företagare. Vi jobbar både med större och mindre projekt och hjälper villaägare och lägenhetsinnehavare. Som privatperson kan du alltid nyttja ROT-avdraget.

ROT-avdraget är ett avdrag som privatpersoner kan söka vid renoveringar på maxbelopp på 50.000kr. Det innebär att du kan få en reducering på 30% av kostnaden av arbetskostnaden. Detta går givetvis att söka vid köksmonteringar eller andra projekt i hemmet.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Frida U
Solna
Read More
Vi tog oss hjälp av Köksmontering i Stockholm för att montera vårt nya kök vi beställde från Ballingslöv. Hög kunskap och service! De håller rent och snyggt efter sig. Vi rekommenderar!
Erik E
Sundbyberg
Read More
Vi anlitade Köksmontering i Stockholm för en ombyggnation & inredning av vårt kök till vår lägenhet i Sundbyberg. God kommunkation, flexibla & trevliga snickare. Vi anlitar dom gärna igen.
Martin F
Bromma
Read More
När vi behövde hjälp med bygga ut vårat kök till fritidshuset så ringde vi Köksmontering i Stockholm. Arbetet startades & blev klart enligt överenskommelse. Slutresultatet blev vi väldigt nöjda med!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt

Renovering av Kök

Ombyggnation & renovering av kök till villaägare

Montering av IKEA Kök

Montering av IKEA Kök i radhus till privatperson

Installation av Kök

Nyinstallation av kök i lägenhet till fastighetsägare

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 61
E-mail: offert@köksmontering.se

Vill du bli kontaktad?