Köksmontering.se

Köksmontering i Uppland

Välkommen till din ledande expert på köksmontering och snickeriarbeten i Uppland. Vårt mål är att förvandla ditt kök till en plats där både design och funktionalitet går hand i hand.

Montera Kök

Vi erbjuder en omfattande tjänst som täcker alla dina behov från grundläggande installationer till fullständiga ombyggnationer.

Renovera Kök

Är du redo att förverkliga ditt drömkök? Kontakta oss för en kostnadsfri offert.

Köksinstallation

En köksexpert för kunder i hela Uppland.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Kökssnickare i Uppland

Kontakta oss idag för en kostnadsfri konsultation och gratis offert

Våra kökstjänster

Vår expertis omfattar allt du kan tänkas behöva hjälp med inom köksmontering och kökssnickeri. Här följer några exempel på tjänster vi kan hjälpa dig med:

  • Köksdesign och planering
  • Snickeri och skåpmontering
  • Installation av köksöar och bänkskivor
  • Montering och integration av köksapparater
  • Belysningsdesign
  • Golvläggning
  • Måleri

Ett byggföretag för kunder över hela Uppland

Vi jobbar för alla typer av kunder över hela Uppland. Du kan höra av dig till oss för att få hjälp i till exempel Uppsala, Österbybruk, Gimo, Knutby, Storvreta, Björklinge, Stockholm, Morgongåva, Heby, Fjärdhundra, Enköping, Bålsta, Bro, Sigtuna, Märsta, Knivsta, Rimbo, Norrtälje, Älmsta, Grisslehamn, Östhammar, Öregrund, Tierp, Lövstabruk, Skärplinge, Älvkarleby och Skutskär.

Kvalitet och hållbarhet

Vårt arbete präglas av en strävan efter högsta möjliga kvalitet och hållbarhet. Vi använder endast de bästa materialen och arbetar enligt miljövänliga metoder för att säkerställa att ditt nya kök inte bara är vackert utan också hållbart över tid.

Totalrenovera ditt kök

Ett kök är mer än bara en plats där du lagar mat; det är hjärtat i ditt hem. Vi förstår detta och kan utföra totalrenoveringar för att förvandla ditt kök till ett vackert och funktionellt utrymme. Vår process inkluderar allt från det inledande mötet till den slutliga touchen, alltid med fokus på högkvalitativt hantverk och kundtillfredsställelse.

Hör av dig till oss redan idag – få en gratis offert

Är du redo att förvandla ditt kök eller behöver du hjälp med andra byggtjänster i ditt hem? Kontakta oss idag för att diskutera dina idéer och få en offert. Vårt team av kunniga experter finns här för att hjälpa dig med dina renoveringsdrömmar.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 61
E-mail: offert@köksmontering.se

Vanliga frågor

Inför en köksmontering finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

“Nöjd-kund garanti” innebär att vi inte avslutar arbetet hos dig tills du är helt nöjd med slutresultatet. Exempelvis vid eventuella fel och brister, som påvisas, så åtgärdas dessa direkt. Genom denna extra trygghet tillförsäkras kunden att de är nöjda med valet av hantverkare.

Det är en bra fråga, men svårt att ge ett direkt svar på, då det kan variera på flera faktorer. Bl.a. kan eventuella kostnader uppkomma på val av material, transport, inbärning eller storlek av kök. Om ni vill veta exakt så rekommenderar vi att ni kontaktar oss för en fri offert så kommer vi förbi & kikar på det.

Hos oss är alla kunder lika värda. Under åren har vi breddat vår kundgrupp ordentligt och idag erbjuder vi köksmontering till privatpersoner såväl som fastighetsägare, BRF:er och företagare. Vi jobbar både med större och mindre projekt och hjälper villaägare och lägenhetsinnehavare. Som privatperson kan du alltid nyttja ROT-avdraget.

ROT-avdraget är ett avdrag som privatpersoner kan söka vid renoveringar på maxbelopp på 50.000kr. Det innebär att du kan få en reducering på 30% av kostnaden av arbetskostnaden. Detta går givetvis att söka vid köksmonteringar eller andra projekt i hemmet.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Frida U
Solna
Read More
Vi tog oss hjälp av Köksmontering i Stockholm för att montera vårt nya kök vi beställde från Ballingslöv. Hög kunskap och service! De håller rent och snyggt efter sig. Vi rekommenderar!
Erik E
Sundbyberg
Read More
Vi anlitade Köksmontering i Stockholm för en ombyggnation & inredning av vårt kök till vår lägenhet i Sundbyberg. God kommunkation, flexibla & trevliga snickare. Vi anlitar dom gärna igen.
Martin F
Bromma
Read More
När vi behövde hjälp med bygga ut vårat kök till fritidshuset så ringde vi Köksmontering i Stockholm. Arbetet startades & blev klart enligt överenskommelse. Slutresultatet blev vi väldigt nöjda med!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt

Renovering av Kök

Ombyggnation & renovering av kök till villaägare

Montering av IKEA Kök

Montering av IKEA Kök i radhus till privatperson

Installation av Kök

Nyinstallation av kök i lägenhet till fastighetsägare

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 61
E-mail: offert@köksmontering.se

Vill du bli kontaktad?