Köksmontering.se

Köksmontering i Västmanland

Välkommen till vårt byggföretag med specialisering på bland annat köksmontering, kökssnickeri och ett brett utbud av byggtjänster.  Med fokus på noggrannhet, punktlighet och hantverkskunnande, strävar vi efter att förverkliga dina visioner till exempel genom att utföra högkvalitativa köksmonteringar och renoveringar.

Montera Kök

Kontakta oss idag för att starta din resa mot ett nytt kök eller för att diskutera andra byggprojekt i ditt hem.

Renovera Kök

Med vårt engagemang för kvalitet och service är vi ditt självklara val i Västmanland.

Installera Kök

Vi installerar kök från alla leverantörer så som IKEA, Ballingslöv, Marbodal m.fl.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Komplett Köksmontör i Västmanland

Kontakta oss idag för en kostnadsfri konsultation och gratis offert. Vi är redo att lyssna på dina idéer och bidra med vår expertis.

Allt inom köksrenoveringar

Vår mångsidighet är din fördel. Vi erbjuder ett omfattande utbud av tjänster, inklusive:

  • Köksdesign och -montering
  • Skräddarsytt kökssnickeri
  • Installation av vitvaror och armaturer
  • Golvläggning och väggbehandlingar
  • Fullständiga renoveringstjänster

Totalentreprenad för ditt drömkök

Oavsett om du vill fräscha upp ditt nuvarande kök eller skapa en helt ny design, kan vi hantera hela processen. Från idé till färdigställande är vi med dig vid varje steg, och säkerställer att ditt nya kök inte bara är funktionellt, men också estetiskt tilltalande.

Byggtjänster för kunder över hela Västmanland

Du kan få vår hjälp med renoveringsprojekt i kök över hela Västmanland. Hör av dig till oss om du finns i till exempel Västerås, Hallstahammar, Surahammar, Ramnäs, Virsbo, Salbohed, Sala, Västerfärnebo, Norberg, Kärrgruvan, Fagersta, Skinnskatteberg, Sylta, Köping, Arboga eller Kungsör. Vår kundkrets inkluderar till exempel fastighetsägare, villaägare, privatkunder, företag och bostadsrättsföreningar. Som privatkund kan du använda ROT-avdraget när du drar nytta av våra tjänster.

Kontakta oss om du vill ha en gratis offert

Vi erbjuder kostnadsfria konsultationer och offerter och skapat en skräddarsydd plan som passar just ditt projekt. Välkommen att höra av dig till oss redan idag!

Med kvalitet i fokus

Vi är en totalentreprenör inom köksmontering och andra köksarbeten. Vi ger dig:

  • Noggrannhet i varje detalj
  • Oöverträffad punktlighet i alla projekt
  • Erfarna och trevliga snickare med bred kompetens
  • Brett kontaktnät av specialister och leverantörer

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 61
E-mail: offert@köksmontering.se

Vanliga frågor

Inför en köksmontering finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

“Nöjd-kund garanti” innebär att vi inte avslutar arbetet hos dig tills du är helt nöjd med slutresultatet. Exempelvis vid eventuella fel och brister, som påvisas, så åtgärdas dessa direkt. Genom denna extra trygghet tillförsäkras kunden att de är nöjda med valet av hantverkare.

Det är en bra fråga, men svårt att ge ett direkt svar på, då det kan variera på flera faktorer. Bl.a. kan eventuella kostnader uppkomma på val av material, transport, inbärning eller storlek av kök. Om ni vill veta exakt så rekommenderar vi att ni kontaktar oss för en fri offert så kommer vi förbi & kikar på det.

Hos oss är alla kunder lika värda. Under åren har vi breddat vår kundgrupp ordentligt och idag erbjuder vi köksmontering till privatpersoner såväl som fastighetsägare, BRF:er och företagare. Vi jobbar både med större och mindre projekt och hjälper villaägare och lägenhetsinnehavare. Som privatperson kan du alltid nyttja ROT-avdraget.

ROT-avdraget är ett avdrag som privatpersoner kan söka vid renoveringar på maxbelopp på 50.000kr. Det innebär att du kan få en reducering på 30% av kostnaden av arbetskostnaden. Detta går givetvis att söka vid köksmonteringar eller andra projekt i hemmet.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Frida U
Solna
Read More
Vi tog oss hjälp av Köksmontering i Stockholm för att montera vårt nya kök vi beställde från Ballingslöv. Hög kunskap och service! De håller rent och snyggt efter sig. Vi rekommenderar!
Erik E
Sundbyberg
Read More
Vi anlitade Köksmontering i Stockholm för en ombyggnation & inredning av vårt kök till vår lägenhet i Sundbyberg. God kommunkation, flexibla & trevliga snickare. Vi anlitar dom gärna igen.
Martin F
Bromma
Read More
När vi behövde hjälp med bygga ut vårat kök till fritidshuset så ringde vi Köksmontering i Stockholm. Arbetet startades & blev klart enligt överenskommelse. Slutresultatet blev vi väldigt nöjda med!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt

Renovering av Kök

Ombyggnation & renovering av kök till villaägare

Montering av IKEA Kök

Montering av IKEA Kök i radhus till privatperson

Installation av Kök

Nyinstallation av kök i lägenhet till fastighetsägare

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 61
E-mail: offert@köksmontering.se

Vill du bli kontaktad?