Montera Ballingslöv Kök i Stockholm

Kök från Ballingslöv har länge varit mycket populära och eftertraktade. Inte nog med att köken är riktigt snygga och passar många inredningsstilar, så är de också mycket stadiga och hållbara alternativ för den som vill ha kök som står sig länge. Våra duktiga och kunniga hantverkare kan hjälpa dig att monter Ballingslöv kök med bravur och göra hela processen så bekymmersfri som möjligt. Under tiden kan du luta dig tillbaka och se ditt nya kök ta form.

Köksspecialist inom Ballingslöv

Vi erbjuder köksmonteringen från början till slut. Duktiga inom Ballingslöv.

Hög Service & Kvalitet

Vår byggfirma erbjuder hög kvalitet & service inom köksmontering.

Ombyggnation av Kök

Våra lokala snickare hjälper er bygga om ert kök oavsett leverantörer.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Ska ni Montera ett Ballingslöv Kök i Stockholm? Då står våra duktiga och noggranna hantverkare redo att hjälpa dig.

  Certifierade och utbildade hantverkare med servicekänsla

  För oss är det viktigt att alltid kunna erbjuda dig den bästa servicen, oavsett om du vill montera Ballingslöv, renovera eller byta köksluckor. Det gör vi genom att säkerställa att alla våra hantverkare har den utbildning, licensering och behörighet som krävs för uppgiften. Hos oss hittar du både VVS-montörer, elektriker, plattsättare och snickare med lång erfarenhet inom branschen.

  Montera eller installera Ballingslöv kök i Stockholm

  Vi arbetar inom ett mycket brett område i Stockholm och hjälper alla typer av kundgrupper med montering eller installation av Ballingslöv kök. Vi står redo att hjälpa dig som bor på Östermalm, Norrmalm eller annan del av Stockholms innerstad, men vi arbetar också i närområden som Älvsjö, Hägersten och Globen, såväl som i Sollentuna, Solna, Bro och Enköping. Hör av dig så berättar vi mer!

  Köksrenovering med ROT-avdrag

  Är du intresserad av att anlita oss för renovering eller montering av ditt Ballingslöv kök? Härligt! Då står vi redo att hjälpa dig. Som seriös och professionell byggfirma har vi alla försäkringar som behövs för att du som kund ska känna dig trygg, men vi betalar också F-skatt så att du kan nyttja ROT-avdraget och sänka dina kostnader. Vi sköter all kontakt med Skatteverket och ser till att du får en faktura som är reducerad och klar!

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

   Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Reception

   Nummer: 076-479 85 41
   Mail: offert@köksmontering.se

   Vanliga frågor Inför en köksmontering finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

   Vad innebär ``Nöjd-kund-garanti``?

   "Nöjd-kund garanti" innebär att vi inte avslutar arbetet hos dig tills du är helt nöjd med slutresultatet. Exempelvis vid eventuella fel och brister, som påvisas, så åtgärdas dessa direkt. Genom denna extra trygghet tillförsäkras kunden att de är nöjda med valet av hantverkare.

   Vad kostar det att montera ett kök?

   Det är en bra fråga, men svårt att ge ett direkt svar på, då det kan variera på flera faktorer. Bl.a. kan eventuella kostnader uppkomma på val av material, transport, inbärning eller storlek av kök. Om ni vill veta exakt så rekommenderar vi att ni kontaktar oss för en fri offert så kommer vi förbi & kikar på det.  

   Vilka kunder hjälper ni?

   Hos oss är alla kunder lika värda. Under åren har vi breddat vår kundgrupp ordentligt och idag erbjuder vi köksmontering till privatpersoner såväl som fastighetsägare, BRF:er och företagare. Vi jobbar både med större och mindre projekt och hjälper villaägare och lägenhetsinnehavare. Som privatperson kan du alltid nyttja ROT-avdraget.

   Hur fungerar det med ROT-Avdraget?

   ROT-avdraget är ett avdrag som privatpersoner kan söka vid renoveringar på maxbelopp på 50.000kr. Det innebär att du kan få en reducering på 30% av kostnaden av arbetskostnaden. Detta går givetvis att söka vid köksmonteringar eller andra projekt i hemmet.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi tog oss hjälp av Köksmontering i Stockholm för att montera vårt nya kök vi beställde från Ballingslöv. Hög kunskap och service! De håller rent och snyggt efter sig. Vi rekommenderar!

   Frida U, Solna

   Vi anlitade Köksmontering i Stockholm för en ombyggnation & inredning av vårt kök till vår lägenhet i Sundbyberg. God kommunkation, flexibla & trevliga snickare. Vi anlitar dom gärna igen.

   Erik E, Sundbyberg

   När vi behövde hjälp med bygga ut vårat kök till fritidshuset så ringde vi Köksmontering i Stockholm. Arbetet startades & blev klart enligt överenskommelse. Slutresultatet blev vi väldigt nöjda med!

   Martin F, Bromma

   Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

   Renovering av Kök. Hässelby

   Ombyggnation & renovering av kök till villaägare i Hässelby.

   Montering av IKEA Kök. Solna

   Montering av IKEA Kök i radhus till privatperson i Solna.

   Installation av Kök. Vällingby

   Nyinstallation av kök i lägenhet till fastighetsägare i Vällingby.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

    Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Reception

    Nummer: 076-479 85 41
    Mail: offert@köksmontering.se

    Offert? Klicka här