Köksmontering.se

Byte av Köksluckor i Stockholm

Gamla och slitna köksluckor kan få vilket kök som helst att se tråkigt och trist ut. Köksluckorna utgör en mycket stor del av inredningen i ett kök och därför är de viktigt att de är i fint skick och att de matchar med resterande inredning i din bostad. Vårt byggföretag kan inte bara hjälpa dig att renovera köksluckor som du redan har, utan vi kan också göra ett komplett byte av köksluckor i en stil som passar dig. Hör av dig för en fri offert idag!

Specialist inom Kök

Vi är er lokala köksspecialist inom Stockholm. Kontakta oss idag för mer info!

100% Nöjd-Kund-Garanti

Vi erbjuder nöjd-kund-garanti till samtliga av våra kunder!

30% Rabatt via ROT-Avdraget

Renovera ditt kök till lägre kostnad med ROT-avdraget.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Dags att Byta era Köksluckor i Stockholm?

Vi håller köket i toppskick i hela Stor-Stockholm

Renovering för alla kundgrupper

Genom åren har vi fått möjlighet att arbeta med många olika typer av kunder. Det har inte bara gett oss en mycket gedigen och bred kunskap inom köksluckor, utan även en förståelse för många olika typer av behov och önskemål. Vi hjälper både privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företag med byte av köksluckor i kök eller lunchrum. Med oss är inget arbete för stort eller för litet.

Byte av köksluckor i Stockholm

Vi arbetar inom hela Stockholmsområdet och kan hjälpa dig med att renovera köksluckor var i staden du än befinner dig. Vi finns bland annat här för dig som vill installera köksluckor i Hägersten, Norrmalm, Östermalm och Sollentuna, men kan också hjälpa till med luckbyte i Älvsjö, Haninge, Ekerö och Kungsängen.

Bekymmersfri renovering av noggranna hantverkare

Hela syftet med att ta hjälp av en professionell byggfirma är att slippa allt stök och bök som en renovering av köksluckor kan medföra. Vi erbjuder ett stort urval av många olika typer av luckor och kan både byta, installera, renovera eller måla köksluckor beroende på dina behov. För att få ett prisförslag på arbetet rekommenderar vi att du kontaktar oss.

Vi erbjuder alltid kostnadsfria offerter och ett fast pris på våra tjänster, så att du kan planera din renovering mycket bättre och enklare.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 61
E-mail: offert@köksmontering.se

Vanliga frågor

Inför en köksmontering finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

“Nöjd-kund garanti” innebär att vi inte avslutar arbetet hos dig tills du är helt nöjd med slutresultatet. Exempelvis vid eventuella fel och brister, som påvisas, så åtgärdas dessa direkt. Genom denna extra trygghet tillförsäkras kunden att de är nöjda med valet av hantverkare.

Det är en bra fråga, men svårt att ge ett direkt svar på, då det kan variera på flera faktorer. Bl.a. kan eventuella kostnader uppkomma på val av material, transport, inbärning eller storlek av kök. Om ni vill veta exakt så rekommenderar vi att ni kontaktar oss för en fri offert så kommer vi förbi & kikar på det.

Hos oss är alla kunder lika värda. Under åren har vi breddat vår kundgrupp ordentligt och idag erbjuder vi köksmontering till privatpersoner såväl som fastighetsägare, BRF:er och företagare. Vi jobbar både med större och mindre projekt och hjälper villaägare och lägenhetsinnehavare. Som privatperson kan du alltid nyttja ROT-avdraget.

ROT-avdraget är ett avdrag som privatpersoner kan söka vid renoveringar på maxbelopp på 50.000kr. Det innebär att du kan få en reducering på 30% av kostnaden av arbetskostnaden. Detta går givetvis att söka vid köksmonteringar eller andra projekt i hemmet.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Frida U
Solna
Read More
Vi tog oss hjälp av Köksmontering i Stockholm för att montera vårt nya kök vi beställde från Ballingslöv. Hög kunskap och service! De håller rent och snyggt efter sig. Vi rekommenderar!
Erik E
Sundbyberg
Read More
Vi anlitade Köksmontering i Stockholm för en ombyggnation & inredning av vårt kök till vår lägenhet i Sundbyberg. God kommunkation, flexibla & trevliga snickare. Vi anlitar dom gärna igen.
Martin F
Bromma
Read More
När vi behövde hjälp med bygga ut vårat kök till fritidshuset så ringde vi Köksmontering i Stockholm. Arbetet startades & blev klart enligt överenskommelse. Slutresultatet blev vi väldigt nöjda med!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt

Renovering av Kök

Ombyggnation & renovering av kök till villaägare

Montering av IKEA Kök

Montering av IKEA Kök i radhus till privatperson

Installation av Kök

Nyinstallation av kök i lägenhet till fastighetsägare

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 61
E-mail: offert@köksmontering.se

Vill du bli kontaktad?