Köksmontering.se

Kontakta Köksmonterare i Stockholm

Vi är en byggfirma som utför allt inom köksmontering, renovering, ombyggnation- & installation i hela Stockholmsområdet. Hör av dig till oss om du behöver hjälp med att fräscha upp köket! Vi erbjuder alltid kostnadsfritt offert-förslag.

Köksmontering

Vi är ett byggföretag med full kvalificering som erbjuder totalentreprenad för din köksmontering.

Renovera Köket

Med vår långa erfarenhet och expertis inom köksrenovering kan vi garantera att du som kund kommer att bli nöjd.

Köksinstallation

Våra kunder är mycket viktiga och därför ser vi till att bara erbjuda snickare och hantverkare med certifiering.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Smidig köksmontering i Stockholm

Kostnadsfri vägledning och hembesök

Previous slide
Next slide

Vill du ha hjälp med köket?

Vårt byggföretag är beläget i Stockholm och vi arbetar därför med kunder inom hela Stockholmsområdet. I dagsläget kan vi hjälpa dig som bor i Danderyd, Sollentuna, Värmdö, Nacka, Sundbyberg, Åkersberga, Haninge, Nynäshamn, Södertälje, Saltsjö-Boo, Gustavsberg, Innerstan, Älta, Älvsjö, Mälarhöjden och mer därtill. Vi hjälper även kunder på Färingsö eller i Kungsängen!

Nytt kök? Kontakta oss så hjälper vi dig

Hör av dig till oss så kan vi prata mer om hur vi kan hjälpa just dig med att få dina drömmars kök på plats. I samtalet får du berätta mer om vad det är som du önskar ha hjälp med och tillsammans bokar vi in ett första möte för att titta på vad som behöver göras. Våra kunniga hantverkare bistår gärna med rådgivning och arbetskraft under hela arbetets gång. Mejla eller slå oss en signal så hörs vi!

Vi erbjuder ett gratis prisförslag vid nästa köksprojekt!

Vi arbetar inom hela Stockholmsområdet och hjälper till vid mindre såväl som större och mer omfattande arbeten. Hör av dig till oss för en kostnadsfri offert eller för att veta mer om våra tjänster!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 61
E-mail: offert@köksmontering.se

Vanliga frågor

Inför en köksmontering finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

“Nöjd-kund garanti” innebär att vi inte avslutar arbetet hos dig tills du är helt nöjd med slutresultatet. Exempelvis vid eventuella fel och brister, som påvisas, så åtgärdas dessa direkt. Genom denna extra trygghet tillförsäkras kunden att de är nöjda med valet av hantverkare.

Det är en bra fråga, men svårt att ge ett direkt svar på, då det kan variera på flera faktorer. Bl.a. kan eventuella kostnader uppkomma på val av material, transport, inbärning eller storlek av kök. Om ni vill veta exakt så rekommenderar vi att ni kontaktar oss för en fri offert så kommer vi förbi & kikar på det.

Hos oss är alla kunder lika värda. Under åren har vi breddat vår kundgrupp ordentligt och idag erbjuder vi köksmontering till privatpersoner såväl som fastighetsägare, BRF:er och företagare. Vi jobbar både med större och mindre projekt och hjälper villaägare och lägenhetsinnehavare. Som privatperson kan du alltid nyttja ROT-avdraget.

ROT-avdraget är ett avdrag som privatpersoner kan söka vid renoveringar på maxbelopp på 50.000kr. Det innebär att du kan få en reducering på 30% av kostnaden av arbetskostnaden. Detta går givetvis att söka vid köksmonteringar eller andra projekt i hemmet.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Frida U
Solna
Read More
Vi tog oss hjälp av Köksmontering i Stockholm för att montera vårt nya kök vi beställde från Ballingslöv. Hög kunskap och service! De håller rent och snyggt efter sig. Vi rekommenderar!
Erik E
Sundbyberg
Read More
Vi anlitade Köksmontering i Stockholm för en ombyggnation & inredning av vårt kök till vår lägenhet i Sundbyberg. God kommunkation, flexibla & trevliga snickare. Vi anlitar dom gärna igen.
Martin F
Bromma
Read More
När vi behövde hjälp med bygga ut vårat kök till fritidshuset så ringde vi Köksmontering i Stockholm. Arbetet startades & blev klart enligt överenskommelse. Slutresultatet blev vi väldigt nöjda med!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt

Renovering av Kök

Ombyggnation & renovering av kök till villaägare

Montering av IKEA Kök

Montering av IKEA Kök i radhus till privatperson

Installation av Kök

Nyinstallation av kök i lägenhet till fastighetsägare

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 61
E-mail: offert@köksmontering.se

Vill du bli kontaktad?