Bygga Köksö i Stockholm

Funderar du på att bygga en köksö och befinner dig i Stockholm, Älvsjö, Handen, Bro, Sollentuna eller Hägersten med omnejd? Då står våra duktiga och noggranna hantverkare redo att hjälpa dig. Vi erbjuder certifierade och serviceinriktade hantverkare inom alla yrkesgrupper och med vår totalentreprenad kan vi hjälpa dig från början till slut. En köksö är ett fantastiskt bra och mycket enkelt sätt att göra köket mer lyxigt, modernt och praktiskt. Hör av dig för en fri offert idag!

Köksrenovering

Vi hjälper dig med allt från luckbyten till att bygga köksöar & bänkskivor i kök.  

30% Rabatt via ROT-Avdrag

Vid byggnation av köksö kan du som privatperson nyttja ROT-Avdraget.

Nöjda Kunder

Vårt företag erbjuder 100% nöjd-kund-garanti vid köksbyggnation.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


Ska ni Bygga en Köksö i Stockholm? Vi erbjuder alltid kostnadsfria offerter och ett fast pris på våra tjänster.

Höj livskvaliteten med en köksö

Det sägs att köket är hemmets hjärta och vi kan inte annat än att hålla med. Det är i köket som många börjar sina dagar och här samlas man med vänner och familj vid dagens slut. Då är det givetvis extra viktigt att köket ser ut precis så som man önskar. Med en köksö får du en fantastiskt bra plats för förvaring, men du får också mer utrymme att röra dig på och fler arbetsytor.

Renovering och installation på dina villkor

Hos oss är det du som kund som står i fokus och det innebär att vi alltid strävar efter att överträffa dina förväntningar. När du hör av dig till oss vill vi gärna veta mer om ditt projekt, t.ex. om du vill bygga köksö eller om du vill renovera en redan befintlig. Oavsett vad det är för behov som du har kan vi se till att hjälpa dig. Vi erbjuder hantverkare inom alla yrkesgrupper och har både snickare, elektriker, VVS-montörer och kakelsättare på plats.

100 % nöjd kund garanti

För att säkerställa att våra kunder är nöjda ser vi alltid till att skapa bra, nära och hållbara samarbeten. Med vår 100 % nöjd kund garanti säkerställer vi att du alltid är helt tillfredsställd innan vi lämnar arbetsplatsen och garantin kan användas av både privatpersoner såväl som företag och fastighetsägare.

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


Michel Munoz
Projektledare

Nummer: 08-124 11 417
Mail: offert@köksmontering.se

Vanliga frågor Inför en köksmontering finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

Vad innebär ``Nöjd-kund-garanti``?

“Nöjd-kund garanti” innebär att vi inte avslutar arbetet hos dig tills du är helt nöjd med slutresultatet. Exempelvis vid eventuella fel och brister, som påvisas, så åtgärdas dessa direkt. Genom denna extra trygghet tillförsäkras kunden att de är nöjda med valet av hantverkare.

Vad kostar det att montera ett kök?

Det är en bra fråga, men svårt att ge ett direkt svar på, då det kan variera på flera faktorer. Bl.a. kan eventuella kostnader uppkomma på val av material, transport, inbärning eller storlek av kök. Om ni vill veta exakt så rekommenderar vi att ni kontaktar oss för en fri offert så kommer vi förbi & kikar på det.  

Vilka kunder hjälper ni?

Hos oss är alla kunder lika värda. Under åren har vi breddat vår kundgrupp ordentligt och idag erbjuder vi köksmontering till privatpersoner såväl som fastighetsägare, BRF:er och företagare. Vi jobbar både med större och mindre projekt och hjälper villaägare och lägenhetsinnehavare. Som privatperson kan du alltid nyttja ROT-avdraget.

Hur fungerar det med ROT-Avdraget?

ROT-avdraget är ett avdrag som privatpersoner kan söka vid renoveringar på maxbelopp på 50.000kr. Det innebär att du kan få en reducering på 30% av kostnaden av arbetskostnaden. Detta går givetvis att söka vid köksmonteringar eller andra projekt i hemmet.

Recensioner Se vad våra kunder säger

Vi tog oss hjälp av Köksmontering i Stockholm för att montera vårt nya kök vi beställde från Ballingslöv. Hög kunskap och service! De håller rent och snyggt efter sig. Vi rekommenderar!

Frida U, Solna

Vi anlitade Köksmontering i Stockholm för en ombyggnation & inredning av vårt kök till vår lägenhet i Sundbyberg. God kommunkation, flexibla & trevliga snickare. Vi anlitar dom gärna igen.

Erik E, Sundbyberg

När vi behövde hjälp med bygga ut vårat kök till fritidshuset så ringde vi Köksmontering i Stockholm. Arbetet startades & blev klart enligt överenskommelse. Slutresultatet blev vi väldigt nöjda med!

Martin F, Bromma

Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Renovering av Kök. Hässelby

Ombyggnation & renovering av kök till villaägare i Hässelby.

Montering av IKEA Kök. Solna

Montering av IKEA Kök i radhus till privatperson i Solna. 

Installation av Kök. Vällingby

Nyinstallation av kök i lägenhet till fastighetsägare i Vällingby.

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


Michel Munoz
Projektledare

Nummer: 08-124 11 417
Mail: offert@köksmontering.se

Offert? Klicka här