Köksmontering.se

Köksmontering i Stockholm

I hjärtat av varje hem finns köket, en plats för skapande, samvaro och njutning. Som ledande köksmontör och snickare i Stockholm kan vi hjälpa till att förvandla ditt kök till ett drömutrymme som inte bara ser fantastiskt ut utan också är funktionellt och hållbart.

Montera Kök

Vi är specialister inom köksmontering av alla vanliga köksleverantörer.

Renovera Kök

Behöver ni hjälp med att renovera köket? Låt våra snickare hjälpa dig!

Köksinstallation

Vi kan hjälpa er installera ert kök ink. köksöar, köksluckor & m.m.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Lokal Köksmontör i Stockholm

Är du redo att förvandla ditt kök eller planerar du en större renovering? Kontakta oss idag för en kostnadsfri konsultation och gratis offert.

En köksexpert för kunder i hela Stockholmsregionen

Vi jobbar för alla typer av kunder över hela Stockholm. Välkommen att höra av dig till oss om du finns i till exempel: Sollentuna, Sundbyberg, Vallentuna, Upplands Väsby, Norrtälje, Åkersberga, Täby, Hässelby, Vällingby, Järfälla, Jakobsberg, Nacka, Danderyd, Bromma, Älvsjö, Huddinge, Enskede, Årsta, Haninge, Vendelsö, Södertälje, Tumba, Solna, Saltsjöbaden, Gustavsberg, Tyresö, Värmdö, Lidingö, Ekerö, Flemingsberg, Botkyrka, Spånga, Liljeholmen, Kungsängen, Farsta eller Hägersten. Vi finns även i Uppsala.

Skräddarsydda kökslösningar

Varje hem och varje familj är unik. Därför erbjuder vi skräddarsydda kökslösningar som passar just dina behov. Våra erfarna snickare arbetar nära dig för att skapa ett kök som speglar din stil, från klassisk elegans till modern minimalism. Vi använder endast högkvalitativa material för att säkerställa långvarig skönhet och hållbarhet.

Komplett köksmontering

Vår service sträcker sig från design till färdig montering. Vi hanterar allt från mätning och planering till installation av skåp, bänkskivor och vitvaror. Vårt team ser till att varje detalj är perfekt utförd så att ditt nya kök inte bara ser bra ut utan även är praktiskt och lätt att använda.

Mer än bara kök

Vi är inte bara experter på kök. Vårt team av hantverkare erbjuder också en mängd andra byggtjänster, inklusive badrumsrenoveringar, golvläggning och allmänna renoveringsprojekt. Oavsett om det gäller att fräscha upp ett rum eller en helhetsrenovering av din bostad, kan du lita på vårt kunnande och vår erfarenhet.

Hållbarhet och kvalitet

I allt vi gör, från val av material till arbetsmetoder, är hållbarhet och kvalitet våra ledord. Vi är engagerade i att skapa kök och andra utrymmen som inte bara är vackra utan också miljövänliga och byggda för att hålla i många år.

Kontakta oss för en offert

Är du redo att förverkliga ditt drömkök? Kontakta oss för en kostnadsfri offert. Vi ser fram emot att arbeta tillsammans med dig för att skapa ett kök som överträffar dina förväntningar och förhöjer ditt hem i Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 61
E-mail: offert@köksmontering.se

Vanliga frågor

Inför en köksmontering finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

“Nöjd-kund garanti” innebär att vi inte avslutar arbetet hos dig tills du är helt nöjd med slutresultatet. Exempelvis vid eventuella fel och brister, som påvisas, så åtgärdas dessa direkt. Genom denna extra trygghet tillförsäkras kunden att de är nöjda med valet av hantverkare.

Det är en bra fråga, men svårt att ge ett direkt svar på, då det kan variera på flera faktorer. Bl.a. kan eventuella kostnader uppkomma på val av material, transport, inbärning eller storlek av kök. Om ni vill veta exakt så rekommenderar vi att ni kontaktar oss för en fri offert så kommer vi förbi & kikar på det.

Hos oss är alla kunder lika värda. Under åren har vi breddat vår kundgrupp ordentligt och idag erbjuder vi köksmontering till privatpersoner såväl som fastighetsägare, BRF:er och företagare. Vi jobbar både med större och mindre projekt och hjälper villaägare och lägenhetsinnehavare. Som privatperson kan du alltid nyttja ROT-avdraget.

ROT-avdraget är ett avdrag som privatpersoner kan söka vid renoveringar på maxbelopp på 50.000kr. Det innebär att du kan få en reducering på 30% av kostnaden av arbetskostnaden. Detta går givetvis att söka vid köksmonteringar eller andra projekt i hemmet.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Frida U
Solna
Read More
Vi tog oss hjälp av Köksmontering i Stockholm för att montera vårt nya kök vi beställde från Ballingslöv. Hög kunskap och service! De håller rent och snyggt efter sig. Vi rekommenderar!
Erik E
Sundbyberg
Read More
Vi anlitade Köksmontering i Stockholm för en ombyggnation & inredning av vårt kök till vår lägenhet i Sundbyberg. God kommunkation, flexibla & trevliga snickare. Vi anlitar dom gärna igen.
Martin F
Bromma
Read More
När vi behövde hjälp med bygga ut vårat kök till fritidshuset så ringde vi Köksmontering i Stockholm. Arbetet startades & blev klart enligt överenskommelse. Slutresultatet blev vi väldigt nöjda med!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt

Renovering av Kök

Ombyggnation & renovering av kök till villaägare

Montering av IKEA Kök

Montering av IKEA Kök i radhus till privatperson

Installation av Kök

Nyinstallation av kök i lägenhet till fastighetsägare

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 61
E-mail: offert@köksmontering.se

Vill du bli kontaktad?