Köksmontering.se

Köksmontering i Örebro & Närke

Om du letar efter en professionell utförare inom köksmontering och köksrenoveringar i Örebro och Närke är du välkommen att höra av dig till oss. Vårt företag är angeläget att leverera slutresultat som förenar kvalitet, punktlighet och stort hantverkskunnande.

Montera Kök

Har det blivit dags att montera ett nytt kök? Vi hjälper dig med montering runt Örebro.

Renovera Kök

Behöver ni hjälp med att renovera köket? Låt våra snickare hjälpa dig!

Skräddarsydda Kök

Oavsett om du vill fräscha upp ditt nuvarande kök eller skapa en helt ny design, kan vi hantera hela processen.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Lokal Köksmontör i Örebro & Närke

Vi monterar kök från alla leverantörer. Hör av er idag!

Din expert på kökssnickeri i Örebro & Närke

Du är välkommen att kontakta oss om du vill ha vår hjälp i till exempel Örebro, Kumla, Ånsta, Almby, Ökna, Förlunda, Hovsta, Glanshammar, Mosås, Marieberg, Dala, Mellringe, Vintrosa, Garphyttan, Adolfsberg, Sörby, Brickebacken eller Gryt. Vi jobbar över hela regionen och våra kunder allt från bostadsrättsföreningar till företag, villaägare och privatpersoner.

Helhetslösningar från koncept till slutförande

Som din totalentreprenör kan vi ta hand om hela processen med din köksrenovering, från den första designidén till det färdigställda projektet. Vi garanterar en smidig, effektiv och högkvalitativ genomföring av ditt köksprojekt eller renovering. Vi monterar kök från alla leverantörer.

Våra tjänster

 • Skräddarsydda helhetslösningar för köksrenoveringar
 • Kökssnickeri och köksanpassningar
 • Installation av vitvaror och köksarmaturer
 • Måleri
 • Golvläggning
 • Helrenoveringar
 • Stommar

Kontakta oss för kostnadsfri offert och gratis rådgivning

Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert och professionell rådgivning. Välj oss för ett tryggt, kvalitetssäkert och tillfredsställande projekt.

Därför ska du välja oss

 • Oslagbar noggrannhet i varje aspekt av projektet
 • Kunniga och vänliga snickare
 • Sträng punktlighet i alla tidsplaner
 • Erfarenhet som totalentreprenör för både nybyggnad och renovering
 • Ett omfattande nätverk av kvalificerade underleverantörer

Dra nytta av ROT-avdraget

Som privatkund har du fördelen att kunna utnyttja ROT-avdraget vid byggprojekt som utförs i din bostad. Med hjälp av avdraget kan du därför sänka kostnaden för till exempel en köksmontering med upp till 50 000 kronor. Om du går i tankar på att utföra någon typ av renoveringsprojekt i ditt hem och är nyfiken på att anlita oss är du välkommen att höra av dig så hjälper vi dig med ROT-avdraget.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 61
E-mail: offert@köksmontering.se

Vanliga frågor

Inför en köksmontering finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

“Nöjd-kund garanti” innebär att vi inte avslutar arbetet hos dig tills du är helt nöjd med slutresultatet. Exempelvis vid eventuella fel och brister, som påvisas, så åtgärdas dessa direkt. Genom denna extra trygghet tillförsäkras kunden att de är nöjda med valet av hantverkare.

Det är en bra fråga, men svårt att ge ett direkt svar på, då det kan variera på flera faktorer. Bl.a. kan eventuella kostnader uppkomma på val av material, transport, inbärning eller storlek av kök. Om ni vill veta exakt så rekommenderar vi att ni kontaktar oss för en fri offert så kommer vi förbi & kikar på det.

Hos oss är alla kunder lika värda. Under åren har vi breddat vår kundgrupp ordentligt och idag erbjuder vi köksmontering till privatpersoner såväl som fastighetsägare, BRF:er och företagare. Vi jobbar både med större och mindre projekt och hjälper villaägare och lägenhetsinnehavare. Som privatperson kan du alltid nyttja ROT-avdraget.

ROT-avdraget är ett avdrag som privatpersoner kan söka vid renoveringar på maxbelopp på 50.000kr. Det innebär att du kan få en reducering på 30% av kostnaden av arbetskostnaden. Detta går givetvis att söka vid köksmonteringar eller andra projekt i hemmet.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Frida U
Solna
Read More
Vi tog oss hjälp av Köksmontering i Stockholm för att montera vårt nya kök vi beställde från Ballingslöv. Hög kunskap och service! De håller rent och snyggt efter sig. Vi rekommenderar!
Erik E
Sundbyberg
Read More
Vi anlitade Köksmontering i Stockholm för en ombyggnation & inredning av vårt kök till vår lägenhet i Sundbyberg. God kommunkation, flexibla & trevliga snickare. Vi anlitar dom gärna igen.
Martin F
Bromma
Read More
När vi behövde hjälp med bygga ut vårat kök till fritidshuset så ringde vi Köksmontering i Stockholm. Arbetet startades & blev klart enligt överenskommelse. Slutresultatet blev vi väldigt nöjda med!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt

Renovering av Kök

Ombyggnation & renovering av kök till villaägare

Montering av IKEA Kök

Montering av IKEA Kök i radhus till privatperson

Installation av Kök

Nyinstallation av kök i lägenhet till fastighetsägare

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 61
E-mail: offert@köksmontering.se

Vill du bli kontaktad?