Byta Bänkskiva i Kök i Stockholm

Bor du i Stockholm och är i behov av en köksrenovering från proffs? Då har du kommit rätt! Vår byggfirma har lång erfarenhet och stor kunskap inom köksrenovering och hjälper dig med allt från luckbyten till att byta bänkskiva i kök. Med oss kan du vara säker på att få en bänkskiva av hög kvalitet och ett arbete som håller länge. Vi renoverar din bänkskiva i kök och erbjuder kostnadsfria offerter för alla kundgrupper.

Köksmålning

Vi är specialister inom köksmålning och erbjuder 100% nöjd-kund-garanti.

Köksrenovering

Behöver ni hjälp med att renovera köket? Låt våra snickare hjälpa dig!

Köksinstallation

Vi kan hjälpa er installera ert kök ink. köksöar, köksluckor & m.m.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Behov av en Köksmontering i Stockholm? Vi renoverar kök åt privatpersoner, BRF:er, företagare & fastighetsägare i hela Stor-Stockholm.

  Vi håller köket i toppskick

  För att du ska kunna använda dig av ditt kök på allra bästa sätt är en bänkskiva mycket viktigt. Bänkskivan gör det inte bara möjligt för dig att få bra ytor för förvaring, utan är också avgörande för hur ditt kök kommer att uppfattas. När du hör av dig till oss vill vi gärna veta mer om vilken typ av bänkskiva du föredrar. Vill du bolla idéer eller få förslag så hjälper vi naturligtvis till även här.

  Bänkskivor i högkvalitativa material

  En bra bänkskiva ska kunna utstå en hel del slitage, utan att bli ful eller gå sönder. För att lyckas med detta säkerställer vi att vi alltid använder oss av högkvalitativa och tåliga material. Vi hjälper privatpersoner, BRF:er, företag och fastighetsägare att hitta fina bänkskivor av trä, granit, laminat eller kanske komposit.

  Professionella och trevliga hantverkare

  Med oss bakom dig kan du vara säker på att arbetet sker så professionellt och bekymmersfritt som möjligt. Alla våra hantverkare har lång erfarenhet och kunskap inom byte av bänkskiva i kök och kan hjälpa dig att hitta den bästa lösningen för dig. För att du ska känna dig trygg erbjuder vi alltid kostnadsfria offerter och kan bistå med expertis inom projektets alla delar. Du berättar vad du vill ha och vi ser till att fixa det!

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

   Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Reception

   Nummer: 076-479 85 41
   Mail: offert@köksmontering.se

   Vanliga frågor Inför en köksmontering finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

   Vad innebär ``Nöjd-kund-garanti``?

   "Nöjd-kund garanti" innebär att vi inte avslutar arbetet hos dig tills du är helt nöjd med slutresultatet. Exempelvis vid eventuella fel och brister, som påvisas, så åtgärdas dessa direkt. Genom denna extra trygghet tillförsäkras kunden att de är nöjda med valet av hantverkare.

   Vad kostar det att montera ett kök?

   Det är en bra fråga, men svårt att ge ett direkt svar på, då det kan variera på flera faktorer. Bl.a. kan eventuella kostnader uppkomma på val av material, transport, inbärning eller storlek av kök. Om ni vill veta exakt så rekommenderar vi att ni kontaktar oss för en fri offert så kommer vi förbi & kikar på det.  

   Vilka kunder hjälper ni?

   Hos oss är alla kunder lika värda. Under åren har vi breddat vår kundgrupp ordentligt och idag erbjuder vi köksmontering till privatpersoner såväl som fastighetsägare, BRF:er och företagare. Vi jobbar både med större och mindre projekt och hjälper villaägare och lägenhetsinnehavare. Som privatperson kan du alltid nyttja ROT-avdraget.

   Hur fungerar det med ROT-Avdraget?

   ROT-avdraget är ett avdrag som privatpersoner kan söka vid renoveringar på maxbelopp på 50.000kr. Det innebär att du kan få en reducering på 30% av kostnaden av arbetskostnaden. Detta går givetvis att söka vid köksmonteringar eller andra projekt i hemmet.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi tog oss hjälp av Köksmontering i Stockholm för att montera vårt nya kök vi beställde från Ballingslöv. Hög kunskap och service! De håller rent och snyggt efter sig. Vi rekommenderar!

   Frida U, Solna

   Vi anlitade Köksmontering i Stockholm för en ombyggnation & inredning av vårt kök till vår lägenhet i Sundbyberg. God kommunkation, flexibla & trevliga snickare. Vi anlitar dom gärna igen.

   Erik E, Sundbyberg

   När vi behövde hjälp med bygga ut vårat kök till fritidshuset så ringde vi Köksmontering i Stockholm. Arbetet startades & blev klart enligt överenskommelse. Slutresultatet blev vi väldigt nöjda med!

   Martin F, Bromma

   Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

   Renovering av Kök. Hässelby

   Ombyggnation & renovering av kök till villaägare i Hässelby.

   Montering av IKEA Kök. Solna

   Montering av IKEA Kök i radhus till privatperson i Solna.

   Installation av Kök. Vällingby

   Nyinstallation av kök i lägenhet till fastighetsägare i Vällingby.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

    Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Reception

    Nummer: 076-479 85 41
    Mail: offert@köksmontering.se

    Offert? Klicka här