Köksmontering.se

Köksrenovering i Stockholm

Vi renoverar kök åt privatpersoner, BRF:er, företagare och fastighetsutvecklare i hela Stor-Stockholm. Fram till idag har vi hjälpt nöjda kunder med köksrenoveringar i bland annat Liljeholmen, Stuvsta, Segeltorp och Hägersten. Våra certifierade hantverkare är experter inom allt som krävs för att genomdriva en köksrenovering från början till slut. Hör av dig för en fri offert idag!

Köksmontering

Vi är specialister inom köksmontering av alla vanliga köksleverantörer.

Renovera Kök

Behöver ni hjälp med att renovera köket? Låt våra snickare hjälpa dig!

Köksinstallation

Vi kan hjälpa er installera ert kök ink. köksöar, köksluckor & m.m.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Behov av en Köksrenovering i Stockholm?

Vi renoverar kök åt privatpersoner, BRF:er, företagare & fastighetsägare i hela Stor-Stockholm.

Anlita en expert på kökssnickeri

Varför anlita oss för din köksrenovering? Det finns många goda skäl till varför du ska låta proffs ta hand om renoveringen. Våra erfarna hantverkare har samlat på sig stora erfarenheter och den känsla för touch och finish som ger ett lyxigare slutresultat. Alla våra kunder får nöjd kundgaranti vilket innebär att vi inte ser en renovering som avslutad förrän kunden godkänt resultatet. 

Själva jobbar vi mot högt ställda kvalitetskrav och genomför alltid omfattande slutbesiktningar för att försäkra oss om att renoveringen utförts enligt alla gällande branschstandarder.

Allt inom köksrenoveringar

Av oss kan du få totalentreprenad för din köksrenovering. Det betyder att vi har kompetensen att ta hand om alla delmoment av ett större renoveringsprojekt, från golv till tak. Vi bygger, installerar, monterar och anpassar. Vi kan snickra ett helt unikt kök eller montera och anpassa ett monteringsfärdigt alternativ. Med vårt stora kontaktnät har vi möjligheten att även dra in el, vatten och ventilation om arbetet kräver det. Vi renoverar kök åt bostadsrättsföreningar, privatpersoner och företagare.

  • Stommar
  • Vitvaror
  • Golv
  • Köksluckor
  • Blandare

Renovera ditt kök till lägre kostnad med ROT-avdraget

ROT-avdraget kan nyttjas av dig som anlitar oss för köksrenovering i hemmet. Som mest kan du med hjälp av ROT sänka totalkostnaden för vårt arbete med 30 procent, eller 50 000 kronor. För att försäkra dig om att du kan få avdraget är det bäst att du kontaktar Skatteverket redan i planeringsstadiet. Om du får ROT så hjälper vi dig med pappersarbetet.

Kontakta en renoveringsfirma driven av kvalitetstänk

Vill du ha en köksrenovering av högsta kvalitet i en Stockholmsort som Beckomberga, Blackeberg eller Smedslätten? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Berätta för oss hur ditt drömkök ser ut så gör vi verklighet av detta till ett rimligt pris. I många fall gör vi gärna ett hembesök för att få en bättre uppfattning om dina önskemål och vad arbetet kräver. Därefter återkopplar vi med ett kostnadsförslag som du får helt gratis. Du förbinder dig inte till någonting när du tar emot en offert från oss.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 61
E-mail: offert@köksmontering.se

Vanliga frågor

Inför en köksmontering finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

“Nöjd-kund garanti” innebär att vi inte avslutar arbetet hos dig tills du är helt nöjd med slutresultatet. Exempelvis vid eventuella fel och brister, som påvisas, så åtgärdas dessa direkt. Genom denna extra trygghet tillförsäkras kunden att de är nöjda med valet av hantverkare.

Det är en bra fråga, men svårt att ge ett direkt svar på, då det kan variera på flera faktorer. Bl.a. kan eventuella kostnader uppkomma på val av material, transport, inbärning eller storlek av kök. Om ni vill veta exakt så rekommenderar vi att ni kontaktar oss för en fri offert så kommer vi förbi & kikar på det.

Hos oss är alla kunder lika värda. Under åren har vi breddat vår kundgrupp ordentligt och idag erbjuder vi köksmontering till privatpersoner såväl som fastighetsägare, BRF:er och företagare. Vi jobbar både med större och mindre projekt och hjälper villaägare och lägenhetsinnehavare. Som privatperson kan du alltid nyttja ROT-avdraget.

ROT-avdraget är ett avdrag som privatpersoner kan söka vid renoveringar på maxbelopp på 50.000kr. Det innebär att du kan få en reducering på 30% av kostnaden av arbetskostnaden. Detta går givetvis att söka vid köksmonteringar eller andra projekt i hemmet.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Frida U
Solna
Read More
Vi tog oss hjälp av Köksmontering i Stockholm för att montera vårt nya kök vi beställde från Ballingslöv. Hög kunskap och service! De håller rent och snyggt efter sig. Vi rekommenderar!
Erik E
Sundbyberg
Read More
Vi anlitade Köksmontering i Stockholm för en ombyggnation & inredning av vårt kök till vår lägenhet i Sundbyberg. God kommunkation, flexibla & trevliga snickare. Vi anlitar dom gärna igen.
Martin F
Bromma
Read More
När vi behövde hjälp med bygga ut vårat kök till fritidshuset så ringde vi Köksmontering i Stockholm. Arbetet startades & blev klart enligt överenskommelse. Slutresultatet blev vi väldigt nöjda med!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt

Renovering av Kök

Ombyggnation & renovering av kök till villaägare

Montering av IKEA Kök

Montering av IKEA Kök i radhus till privatperson

Installation av Kök

Nyinstallation av kök i lägenhet till fastighetsägare

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 61
E-mail: offert@köksmontering.se

Vill du bli kontaktad?