Köksmontering.se

Köksmontering i Göteborg

Vi är ett byggföretag i Göteborg som bland mycket annat är specialiserade på köksmontering. Vare sig du bor i centrala stadsdelar som Lorensberg och Haga, eller i förorter som Torslanda och Frölunda, kan vi hjälpa dig montera, renovera och bygga kök.

Montera Kök

Vi är specialister inom köksmontering av alla vanliga köksleverantörer.

Renovera Kök

Behöver ni hjälp med att renovera köket? Låt våra snickare hjälpa dig!

Köksinstallation

Vi kan hjälpa er installera ert kök ink. köksöar, köksluckor & m.m.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Behov av en Köksmontering i Göteborg?

Vi monterar kök över hela Stor-Göteborgsregionen & Västra Götaland.

En stor variation av köksleverantörer

Vi samarbetar med ett brett urval av ledande köksleverantörer. Vi kan montera kök från bland annat:

 • IKEA
 • Kvik
 • Epoq
 • Ballingslöv
 • Marbodal
 • Pustelli
 • Kvänum
 • HTH
 • Noblessa
 • Vedum
 • Electrolux Home
 • Härjedalskök
 • Bulthaup
 • NordDesign
 • Poggenpohl
 • och övriga leverantörer

Med ett sådant utbud av kök från olika leverantörer kan vi erbjuda ett omfattande sortiment av kökslösningar.

Omfattande erfarenhet och kvalitetsmedvetenhet

Vårt team består av yrkeskunniga installatörer med gedigen erfarenhet av köksmontering. Vi strävar ständigt efter att leverera högsta kvalitet och överträffa våra kunders förväntningar. Vi är en totalentreprenör inom köksmontering, det betyder att vi inte bara monterar. Vi kan också bygga, renovera, snickra, måla, lägga golv och annat som du kan behöva hjälp med för att få det resultat du vill ha.

Vi jobbar i hela Göteborgsregionen

Vi erbjuder våra tjänster över hela Göteborgsregionen. Från centrala stadsdelar som Stampen, Kungshöjd och Landala till områden som Lindholmen, Eriksberg och Hisingen. Vi är även verksamma i utkanterna av staden, i områden som Bagaregården, Majorna och Johanneberg. Inte nog med det, vi täcker även närliggande städer som Mölndal, Mölnlycke, Kungälv, Kungsbacka och Hovås.

Anpassad service och kundfokus

Varje kök och varje kund är unik. Vi arbetar tätt med dig genom hela processen, från planering till installation, för att skräddarsy en lösning som passar just dina behov och önskemål. Vill du förverkliga ditt drömkök? Kontakta oss redan idag för att inleda ditt köksprojekt och få en gratis offert.

Kom ihåg att du som är privatkund har möjligheten att dra nytta av ROT-avdraget vid köksmontering i ditt hem.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 61
E-mail: offert@köksmontering.se

Vanliga frågor

Inför en köksmontering finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

“Nöjd-kund garanti” innebär att vi inte avslutar arbetet hos dig tills du är helt nöjd med slutresultatet. Exempelvis vid eventuella fel och brister, som påvisas, så åtgärdas dessa direkt. Genom denna extra trygghet tillförsäkras kunden att de är nöjda med valet av hantverkare.

Det är en bra fråga, men svårt att ge ett direkt svar på, då det kan variera på flera faktorer. Bl.a. kan eventuella kostnader uppkomma på val av material, transport, inbärning eller storlek av kök. Om ni vill veta exakt så rekommenderar vi att ni kontaktar oss för en fri offert så kommer vi förbi & kikar på det.

Hos oss är alla kunder lika värda. Under åren har vi breddat vår kundgrupp ordentligt och idag erbjuder vi köksmontering till privatpersoner såväl som fastighetsägare, BRF:er och företagare. Vi jobbar både med större och mindre projekt och hjälper villaägare och lägenhetsinnehavare. Som privatperson kan du alltid nyttja ROT-avdraget.

ROT-avdraget är ett avdrag som privatpersoner kan söka vid renoveringar på maxbelopp på 50.000kr. Det innebär att du kan få en reducering på 30% av kostnaden av arbetskostnaden. Detta går givetvis att söka vid köksmonteringar eller andra projekt i hemmet.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Frida U
Solna
Read More
Vi tog oss hjälp av Köksmontering i Stockholm för att montera vårt nya kök vi beställde från Ballingslöv. Hög kunskap och service! De håller rent och snyggt efter sig. Vi rekommenderar!
Erik E
Sundbyberg
Read More
Vi anlitade Köksmontering i Stockholm för en ombyggnation & inredning av vårt kök till vår lägenhet i Sundbyberg. God kommunkation, flexibla & trevliga snickare. Vi anlitar dom gärna igen.
Martin F
Bromma
Read More
När vi behövde hjälp med bygga ut vårat kök till fritidshuset så ringde vi Köksmontering i Stockholm. Arbetet startades & blev klart enligt överenskommelse. Slutresultatet blev vi väldigt nöjda med!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt

Renovering av Kök

Ombyggnation & renovering av kök till villaägare

Montering av IKEA Kök

Montering av IKEA Kök i radhus till privatperson

Installation av Kök

Nyinstallation av kök i lägenhet till fastighetsägare

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 61
E-mail: offert@köksmontering.se

Vill du bli kontaktad?