Köksmontering.se

Montera IKEA Kök i Stockholm

Vi är ett byggföretag med full kvalificering som erbjuder totalentreprenad för ditt IKEA Kök. Vi ser till att montering och installation blir korrekt utfört och kan även hjälpa dig med golvläggning, kakel och klinkers. Naturligtvis ser vi till att lämna garanti och försäkring för alla våra arbeten.

Specialister inom IKEA Kök

Köksmonteringen från början till slut. Vi arbetar med framförallt med IKEA, men kan hjälpa er med andra andra köksleverantörer.

Renovering av Kök

Behöver ni hjälpa med att fräscha upp ert befintliga IKEA kök med en renovering? Kontakta oss!

Ombyggnation av Kök

Våra kompetenta snickare hjälper er välja rätt med bl.a. material, färg & storlek.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Allt inom IKEA-Köksmontering i Stockholm

Totalentreprenad som erbjuder lösningen!

Lång kunskap och erfarenhet av IKEA Kök

Att montera ett IKEA Kök kan vara en riktig utmaning, men med vår expertis och långa kunskap blir arbetet lekande lätt. Våra snickare vet vad som krävs för att få köket på plats och samtidigt lägga fokus på detaljerna som ger det där lilla extra. Är du i behov av en skräddarsydd lösning kan vi naturligtvis hjälpa dig även här.

Fokus på kundnöjdhet 

Våra kunder är mycket viktiga och därför ser vi till att bara erbjuda snickare och hantverkare med certifiering. Vårt mål är inte bara att få arbetet gjort så snabbt som möjligt, utan att ständigt överträffa kundens alla förväntningar. För att hålla oss uppdaterade ser vi till att aldrig vila. Det betyder att vi ständigt letar efter innovativa tekniker för att leverera ett perfekt resultat!

Kostnadseffektiva lösningar 

Tack vare vår pålitlighet som byggföretag kan vi säkerställa trygghet och hög kvalitet på arbetet. Vi jobbar hårt för att alltid förbättra oss och våra tekniker, samtidigt som vi ser till att erbjuda kostnadseffektiva lösningar till riktigt bra priser. Använd dig av ROT-avdraget för att sänka dina kostnader för ditt nya IKEAkök.

Bekymmersfri köksmontering

När du väljer att anlita en byggfirma är det för att du vill att arbetet ska gå snabbt och bli korrekt utfört och vi är helt klart rätt personer för arbetet. Vi har de licenser och certifikat som krävs och följer alltid branschens regler för vad som gäller. Med vår slutbesiktning kan vi säkerställa att köket är korrekt monterat och att du som kund är helt nöjd med vår insats.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 61
E-mail: offert@köksmontering.se

Montering av IKEA Kök i Stockholm 

Med hjälp av vår expertis kan vi se till att få ditt IKEAkök på plats. Vi arbetar inom hela Storstockholm och tar oss även an uppdrag som ligger i Nynäshamn, Kungsängen och på Färingsöarna. Kontakta oss för en kostnadsfri offert eller för rådgivning inför valet av material och inredning.

Kontakta oss redan idag!

Ju snabbare du kommer i kontakt med oss, desto snabbare kommer din köksrenovering också vara klar. Vi finns här för att bistå med hjälp i frågor och funderingar, men fungerar också som totalentreprenad för den som vill anlita en byggfirma med allt “under ett och samma tak”. Välkommen!

Ett kök som skiljer sig från mängden

Att köpa ett kök från IKEA är idag väldigt vanligt och det finns många snygga alternativ att välja mellan. Många av våra kunder är dock måna om att köket ska kännas personligt och vara unikt.

Tillsammans med våra snickare kan du berätta om din vision, vilka detaljer som är viktiga för dig och om du vill ha skräddarsydda lösningar.

Kanske vill du att köksluckorna ska ha en annan färg eller så vill du skapa vackra detaljer i trä? Vi ger ditt kök ett riktigt lyft!

Vanliga frågor

Inför en köksmontering finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

“Nöjd-kund garanti” innebär att vi inte avslutar arbetet hos dig tills du är helt nöjd med slutresultatet. Exempelvis vid eventuella fel och brister, som påvisas, så åtgärdas dessa direkt. Genom denna extra trygghet tillförsäkras kunden att de är nöjda med valet av hantverkare.

Det är en bra fråga, men svårt att ge ett direkt svar på, då det kan variera på flera faktorer. Bl.a. kan eventuella kostnader uppkomma på val av material, transport, inbärning eller storlek av kök. Om ni vill veta exakt så rekommenderar vi att ni kontaktar oss för en fri offert så kommer vi förbi & kikar på det.

Hos oss är alla kunder lika värda. Under åren har vi breddat vår kundgrupp ordentligt och idag erbjuder vi köksmontering till privatpersoner såväl som fastighetsägare, BRF:er och företagare. Vi jobbar både med större och mindre projekt och hjälper villaägare och lägenhetsinnehavare. Som privatperson kan du alltid nyttja ROT-avdraget.

ROT-avdraget är ett avdrag som privatpersoner kan söka vid renoveringar på maxbelopp på 50.000kr. Det innebär att du kan få en reducering på 30% av kostnaden av arbetskostnaden. Detta går givetvis att söka vid köksmonteringar eller andra projekt i hemmet.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Frida U
Solna
Read More
Vi tog oss hjälp av Köksmontering i Stockholm för att montera vårt nya kök vi beställde från Ballingslöv. Hög kunskap och service! De håller rent och snyggt efter sig. Vi rekommenderar!
Erik E
Sundbyberg
Read More
Vi anlitade Köksmontering i Stockholm för en ombyggnation & inredning av vårt kök till vår lägenhet i Sundbyberg. God kommunkation, flexibla & trevliga snickare. Vi anlitar dom gärna igen.
Martin F
Bromma
Read More
När vi behövde hjälp med bygga ut vårat kök till fritidshuset så ringde vi Köksmontering i Stockholm. Arbetet startades & blev klart enligt överenskommelse. Slutresultatet blev vi väldigt nöjda med!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt

Renovering av Kök

Ombyggnation & renovering av kök till villaägare

Montering av IKEA Kök

Montering av IKEA Kök i radhus till privatperson

Installation av Kök

Nyinstallation av kök i lägenhet till fastighetsägare

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 61
E-mail: offert@köksmontering.se

Vill du bli kontaktad?