Köksmontering.se

Köksmontering i Södertälje

Vi hjälper dig med din köksmontering eller köksrenovering med omsorg, expertis och professionalism. Vare sig du bor i Södertälje, Nykvarn, Mariekäll eller något av alla de andra områden vi jobbar i kan vi på ett effektivt och högkvalitativt vis hjälpa dig med ditt köksprojekt.

Montera Kök

Vi är specialister inom köksmontering av alla vanliga köksleverantörer.

Renovera Kök

Behöver ni hjälp med att renovera köket i Stockholm? Låt våra snickare hjälpa dig!

Köksinstallation

Vi kan hjälpa er installera ert kök ink. köksöar, köksluckor & m.m.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Behov av en Köksmontering i Södertälje?

Vi monterar kök över hela Stor-Stockholm

Fullständiga byggtjänster, inklusive köksmontering

Vi erbjuder en komplett uppsättning byggtjänster, som omfattar mer än bara köksmontering. Våra tjänster inkluderar renoveringar, nybyggnation, målning och snickeriarbeten, allt för att skapa det perfekta, trivsamma och praktiska köket utifrån dina önskemål.

Partnerskap med ledande köksleverantörer

Vi kan montera alla typer av kök, oavsett design eller leverantör, och anpassa dem efter dina unika behov och önskemål. Vi monterar kök av IKEA, Kvik, EpoqBallingslövMarbodalPustelli, Kvänum, HTH, Noblessa, Vedum, Electrolux Home, Härjedalskök, Bulthaup, NordDesign, Poggenpohl och andra leverantörer.

ROT-avdrag för dig som vill ha hjälp med hemköket

Du kan såklart dra nytta av ROT-avdraget när vi monterar eller renoverar ditt kök. Det innebär då att du kan få den totala kostnaden för renoveringen sänkt med upp till 30 procent. Du får gärna höra av dig till oss om du har frågor om din möjlighet att få ROT-avdrag för köksmontering.

Kontakta oss för ditt köksprojekt

Oavsett om du överväger en stor köksrenovering, enkel köksmontering eller något annat renoveringsarbete är du välkommen att ringa eller skriva oss. Kontakta oss idag för att diskutera ditt projekt. Vi ser fram emot att förvandla ditt kök till en plats du älskar. Du får såklart en offert helt utan kostnad.

Byggtjänster över ett brett geografiskt område

Med utgångspunkt från Södertälje jobbar vi över ett stort område inklusive Glasberga, Järna, Mörkö, Oaxen, Salem, Rönninge, Botkyrka, Tumba, Tullinge, Norsborg, Blombacka, Bårsta, Karlhovshage, Brunnsäng, Igelsta och mer.

Oavsett var du bor kommer vi att leverera högkvalitativa tjänster till ditt hem. Vi ska också ta upp att våra kunder är allt från privatpersoner till företag, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 61
E-mail: offert@köksmontering.se

Vanliga frågor

Inför en köksmontering finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

“Nöjd-kund garanti” innebär att vi inte avslutar arbetet hos dig tills du är helt nöjd med slutresultatet. Exempelvis vid eventuella fel och brister, som påvisas, så åtgärdas dessa direkt. Genom denna extra trygghet tillförsäkras kunden att de är nöjda med valet av hantverkare.

Det är en bra fråga, men svårt att ge ett direkt svar på, då det kan variera på flera faktorer. Bl.a. kan eventuella kostnader uppkomma på val av material, transport, inbärning eller storlek av kök. Om ni vill veta exakt så rekommenderar vi att ni kontaktar oss för en fri offert så kommer vi förbi & kikar på det.

Hos oss är alla kunder lika värda. Under åren har vi breddat vår kundgrupp ordentligt och idag erbjuder vi köksmontering till privatpersoner såväl som fastighetsägare, BRF:er och företagare. Vi jobbar både med större och mindre projekt och hjälper villaägare och lägenhetsinnehavare. Som privatperson kan du alltid nyttja ROT-avdraget.

ROT-avdraget är ett avdrag som privatpersoner kan söka vid renoveringar på maxbelopp på 50.000kr. Det innebär att du kan få en reducering på 30% av kostnaden av arbetskostnaden. Detta går givetvis att söka vid köksmonteringar eller andra projekt i hemmet.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Frida U
Solna
Read More
Vi tog oss hjälp av Köksmontering i Stockholm för att montera vårt nya kök vi beställde från Ballingslöv. Hög kunskap och service! De håller rent och snyggt efter sig. Vi rekommenderar!
Erik E
Sundbyberg
Read More
Vi anlitade Köksmontering i Stockholm för en ombyggnation & inredning av vårt kök till vår lägenhet i Sundbyberg. God kommunkation, flexibla & trevliga snickare. Vi anlitar dom gärna igen.
Martin F
Bromma
Read More
När vi behövde hjälp med bygga ut vårat kök till fritidshuset så ringde vi Köksmontering i Stockholm. Arbetet startades & blev klart enligt överenskommelse. Slutresultatet blev vi väldigt nöjda med!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt

Renovering av Kök

Ombyggnation & renovering av kök till villaägare

Montering av IKEA Kök

Montering av IKEA Kök i radhus till privatperson

Installation av Kök

Nyinstallation av kök i lägenhet till fastighetsägare

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 61
E-mail: offert@köksmontering.se

Vill du bli kontaktad?