Köksmontering i Södertälje

Vi hjälper dig med din köksmontering eller köksrenovering med omsorg, expertis och professionalism. Vare sig du bor i Södertälje, Nykvarn, Mariekäll eller något av alla de andra områden vi jobbar i kan vi på ett effektivt och högkvalitativt vis hjälpa dig med ditt köksprojekt.

Montera Kök

Vi är specialister inom köksmontering av alla vanliga köksleverantörer. 

Renovera Kök

Behöver ni hjälp med att renovera köket i Stockholm? Låt våra snickare hjälpa dig!

Köksinstallation

Vi kan hjälpa er installera ert kök ink. köksöar, köksluckor & m.m.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Behov av en Köksmontering i Södertälje? Vi monterar kök över hela Stor-Stockholm

  Fullständiga byggtjänster, inklusive köksmontering

  Vi erbjuder en komplett uppsättning byggtjänster, som omfattar mer än bara köksmontering. Våra tjänster inkluderar renoveringar, nybyggnation, målning och snickeriarbeten, allt för att skapa det perfekta, trivsamma och praktiska köket utifrån dina önskemål.

  Partnerskap med ledande köksleverantörer

  Vi kan montera alla typer av kök, oavsett design eller leverantör, och anpassa dem efter dina unika behov och önskemål. Vi monterar kök av IKEA, Kvik, Epoq, Ballingslöv, Marbodal, Pustelli, Kvänum, HTH, Noblessa, Vedum, Electrolux Home, Härjedalskök, Bulthaup, NordDesign, Poggenpohl och andra leverantörer.

  ROT-avdrag för dig som vill ha hjälp med hemköket

  Du kan såklart dra nytta av ROT-avdraget när vi monterar eller renoverar ditt kök. Det innebär då att du kan få den totala kostnaden för renoveringen sänkt med upp till 30 procent. Du får gärna höra av dig till oss om du har frågor om din möjlighet att få ROT-avdrag för köksmontering.

  Kontakta oss för ditt köksprojekt

  Oavsett om du överväger en stor köksrenovering, enkel köksmontering eller något annat renoveringsarbete är du välkommen att ringa eller skriva oss. Kontakta oss idag för att diskutera ditt projekt. Vi ser fram emot att förvandla ditt kök till en plats du älskar. Du får såklart en offert helt utan kostnad.

  Byggtjänster över ett brett geografiskt område

  Med utgångspunkt från Södertälje jobbar vi över ett stort område inklusive Glasberga, Järna, Mörkö, Oaxen, Salem, Rönninge, Botkyrka, Tumba, Tullinge, Norsborg, Blombacka, Bårsta, Karlhovshage, Brunnsäng, Igelsta och mer. Oavsett var du bor kommer vi att leverera högkvalitativa tjänster till ditt hem. Vi ska också ta upp att våra kunder är allt från privatpersoner till företag, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

   Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Reception

   Nummer: 076-479 85 41
   Mail: offert@köksmontering.se

   Vanliga frågor Inför en köksmontering finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

   Vad innebär ``Nöjd-kund-garanti``?

   "Nöjd-kund garanti" innebär att vi inte avslutar arbetet hos dig tills du är helt nöjd med slutresultatet. Exempelvis vid eventuella fel och brister, som påvisas, så åtgärdas dessa direkt. Genom denna extra trygghet tillförsäkras kunden att de är nöjda med valet av hantverkare.

   Vad kostar det att montera ett kök?

   Det är en bra fråga, men svårt att ge ett direkt svar på, då det kan variera på flera faktorer. Bl.a. kan eventuella kostnader uppkomma på val av material, transport, inbärning eller storlek av kök. Om ni vill veta exakt så rekommenderar vi att ni kontaktar oss för en fri offert så kommer vi förbi & kikar på det.  

   Vilka kunder hjälper ni?

   Hos oss är alla kunder lika värda. Under åren har vi breddat vår kundgrupp ordentligt och idag erbjuder vi köksmontering till privatpersoner såväl som fastighetsägare, BRF:er och företagare. Vi jobbar både med större och mindre projekt och hjälper villaägare och lägenhetsinnehavare. Som privatperson kan du alltid nyttja ROT-avdraget.

   Hur fungerar det med ROT-Avdraget?

   ROT-avdraget är ett avdrag som privatpersoner kan söka vid renoveringar på maxbelopp på 50.000kr. Det innebär att du kan få en reducering på 30% av kostnaden av arbetskostnaden. Detta går givetvis att söka vid köksmonteringar eller andra projekt i hemmet.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

    Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Reception

    Nummer: 076-479 85 41
    Mail: offert@köksmontering.se

    Offert? Klicka här