Köksmontering.se

Köksmontering i Norrtälje & Roslagen

Ett kök är hjärtat i ett hushåll, därför är det såklart viktigt att det både är trivsamt att vistas i och praktiskt. Ditt kök är ditt hem och hjärtat i ditt hushåll. Oavsett om du bor i Norrtälje, Roslagen, Uppsala eller någon av de andra orter vi jobbar i, är vi redo att ta oss an ditt köksprojekt.

Montera Kök

Dags för en köksmontering? Vi monterar kök från alla kökstillverkare: IKEA, Ballingslöv, Jynx m.m.

Renovera Kök

Dags för en köksrenovering? Låt våra snickare från Norrtälje hjälpa er. Kontakta oss idag.

Installera Kök

Vi är inte bara en byggfirma – vi är köksexperter.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Dags att Montera ett Kök i Norrtälje?

Vi erbjuder köksmontering i hela Roslagen och Stockholm

Vårt erbjudande: mer än bara köksmontering

Som en omfattande byggfirma erbjuder vi mycket mer än bara köksmontering. Vi renoverar, bygger, målar, snickrar, och erbjuder ett brett utbud av andra renoveringstjänster för att göra ditt hem till en plats där du älskar att tillbringa tid.

Hör av dig och prata kök med oss

Oavsett om du planerar en omfattande köksrenovering eller behöver expertis för mindre justeringar och tillägg kan du kontakta oss. Vi gör mer än att bara bygga, vi skapar drömhem. Få din kostnadsfria offert genom att höra av dig till oss.

Samarbete med etablerade köksleverantörer

Vi samarbetar med en rad välkända köksleverantörer för att erbjuda dig det bästa i köksdesign och funktionalitet. Vi monterar kök från bland annat:

Detta i kombination med vårt hantverkskunnande garanterar att vi kan hitta rätt lösning för just ditt kök.

Omfattande täckning i Norrtälje, Roslagen och mer

Vårt arbetsområde sträcker sig över till exempel Norrtälje, Roslagen, Rimbo, Rånäs, Knutby, Edsbro, Älmsta, Almunge, Knivsta, Finsta, Hallstavik, Blidö, Brottby, Lövsta, Närtuna och flera andra orter. Oavsett var du bor kan du lita på att vi kommer till dig och ger ditt kök det ansiktslyft det behöver. 

Det är även värt att nämna att vi tar oss an renoverings- och köksmonteringsprojekt av alla slags kunder, till exempel fastighetsägare, privatpersoner, företagskunder och bostadsrättsföreningar.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 61
E-mail: offert@köksmontering.se

Vanliga frågor

Inför en köksmontering finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

“Nöjd-kund garanti” innebär att vi inte avslutar arbetet hos dig tills du är helt nöjd med slutresultatet. Exempelvis vid eventuella fel och brister, som påvisas, så åtgärdas dessa direkt. Genom denna extra trygghet tillförsäkras kunden att de är nöjda med valet av hantverkare.

Det är en bra fråga, men svårt att ge ett direkt svar på, då det kan variera på flera faktorer. Bl.a. kan eventuella kostnader uppkomma på val av material, transport, inbärning eller storlek av kök. Om ni vill veta exakt så rekommenderar vi att ni kontaktar oss för en fri offert så kommer vi förbi & kikar på det.

Hos oss är alla kunder lika värda. Under åren har vi breddat vår kundgrupp ordentligt och idag erbjuder vi köksmontering till privatpersoner såväl som fastighetsägare, BRF:er och företagare. Vi jobbar både med större och mindre projekt och hjälper villaägare och lägenhetsinnehavare. Som privatperson kan du alltid nyttja ROT-avdraget.

ROT-avdraget är ett avdrag som privatpersoner kan söka vid renoveringar på maxbelopp på 50.000kr. Det innebär att du kan få en reducering på 30% av kostnaden av arbetskostnaden. Detta går givetvis att söka vid köksmonteringar eller andra projekt i hemmet.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Frida U
Solna
Read More
Vi tog oss hjälp av Köksmontering i Stockholm för att montera vårt nya kök vi beställde från Ballingslöv. Hög kunskap och service! De håller rent och snyggt efter sig. Vi rekommenderar!
Erik E
Sundbyberg
Read More
Vi anlitade Köksmontering i Stockholm för en ombyggnation & inredning av vårt kök till vår lägenhet i Sundbyberg. God kommunkation, flexibla & trevliga snickare. Vi anlitar dom gärna igen.
Martin F
Bromma
Read More
När vi behövde hjälp med bygga ut vårat kök till fritidshuset så ringde vi Köksmontering i Stockholm. Arbetet startades & blev klart enligt överenskommelse. Slutresultatet blev vi väldigt nöjda med!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt

Renovering av Kök

Ombyggnation & renovering av kök till villaägare

Montering av IKEA Kök

Montering av IKEA Kök i radhus till privatperson

Installation av Kök

Nyinstallation av kök i lägenhet till fastighetsägare

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 61
E-mail: offert@köksmontering.se

Vill du bli kontaktad?