Köksmontering i Norrtälje & Roslagen

Ett kök är hjärtat i ett hushåll, därför är det såklart viktigt att det både är trivsamt att vistas i och praktiskt. Ditt kök är ditt hem och hjärtat i ditt hushåll. Oavsett om du bor i Norrtälje, Roslagen, Uppsala eller någon av de andra orter vi jobbar i, är vi redo att ta oss an ditt köksprojekt.

Montera Kök

Dags för en köksmontering? Vi monterar kök från alla kökstillverkare: IKEA, Ballingslöv, Jynx m.m.

Renovera Kök

Dags för en köksrenovering? Låt våra snickare från Norrtälje hjälpa er. Kontakta oss idag.

Installera Kök

Vi är inte bara en byggfirma – vi är köksexperter.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Dags att Montera ett Kök i Norrtälje? Vi erbjuder köksmontering i hela Roslagen och Stockholm.

  Vårt erbjudande: mer än bara köksmontering

  Som en omfattande byggfirma erbjuder vi mycket mer än bara köksmontering. Vi renoverar, bygger, målar, snickrar, och erbjuder ett brett utbud av andra renoveringstjänster för att göra ditt hem till en plats där du älskar att tillbringa tid.

  Hör av dig och prata kök med oss

  Oavsett om du planerar en omfattande köksrenovering eller behöver expertis för mindre justeringar och tillägg kan du kontakta oss. Vi gör mer än att bara bygga, vi skapar drömhem. Få din kostnadsfria offert genom att höra av dig till oss.

  Samarbete med etablerade köksleverantörer

  Vi samarbetar med en rad välkända köksleverantörer för att erbjuda dig det bästa i köksdesign och funktionalitet. Vi monterar kök från bland annat:

  Detta i kombination med vårt hantverkskunnande garanterar att vi kan hitta rätt lösning för just ditt kök.

  Omfattande täckning i Norrtälje, Roslagen och mer

  Vårt arbetsområde sträcker sig över till exempel Norrtälje, Roslagen, Rimbo, Rånäs, Knutby, Edsbro, Älmsta, Almunge, Knivsta, Finsta, Hallstavik, Blidö, Brottby, Lövsta, Närtuna och flera andra orter. Oavsett var du bor kan du lita på att vi kommer till dig och ger ditt kök det ansiktslyft det behöver. Det är även värt att nämna att vi tar oss an renoverings- och köksmonteringsprojekt av alla slags kunder, till exempel fastighetsägare, privatpersoner, företagskunder och bostadsrättsföreningar.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

   Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Reception

   Nummer: 076-479 85 41
   Mail: offert@köksmontering.se

   Vanliga frågor Inför en köksmontering finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

   Vad innebär ``Nöjd-kund-garanti``?

   "Nöjd-kund garanti" innebär att vi inte avslutar arbetet hos dig tills du är helt nöjd med slutresultatet. Exempelvis vid eventuella fel och brister, som påvisas, så åtgärdas dessa direkt. Genom denna extra trygghet tillförsäkras kunden att de är nöjda med valet av hantverkare.

   Vad kostar det att montera ett kök?

   Det är en bra fråga, men svårt att ge ett direkt svar på, då det kan variera på flera faktorer. Bl.a. kan eventuella kostnader uppkomma på val av material, transport, inbärning eller storlek av kök. Om ni vill veta exakt så rekommenderar vi att ni kontaktar oss för en fri offert så kommer vi förbi & kikar på det.  

   Vilka kunder hjälper ni?

   Hos oss är alla kunder lika värda. Under åren har vi breddat vår kundgrupp ordentligt och idag erbjuder vi köksmontering till privatpersoner såväl som fastighetsägare, BRF:er och företagare. Vi jobbar både med större och mindre projekt och hjälper villaägare och lägenhetsinnehavare. Som privatperson kan du alltid nyttja ROT-avdraget.

   Hur fungerar det med ROT-Avdraget?

   ROT-avdraget är ett avdrag som privatpersoner kan söka vid renoveringar på maxbelopp på 50.000kr. Det innebär att du kan få en reducering på 30% av kostnaden av arbetskostnaden. Detta går givetvis att söka vid köksmonteringar eller andra projekt i hemmet.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

    Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Reception

    Nummer: 076-479 85 41
    Mail: offert@köksmontering.se

    Offert? Klicka här