Montera Epoq Kök i Stockholm

Att montera ett kök på egen hand kräver inte bara kunskap, utan du måste också ha tid över till arbetsuppgiften. Istället för att göra arbetet själv rekommenderar vi att du vänder dig till en seriös och professionell byggfirma. Vi har många års erfarenhet av köksmontering och kan se till att du får ditt Epoq kök på plats lekande lätt. Våra köksbyggare vet precis vad som krävs för att utföra ett fackmannamässigt arbete och för att du som kund ska bli nöjd.

Duktiga inom Epoq Kök

Har du äntligen hittat ditt drömkök? Låt oss montera ert Epoq kök!

Helhetslösningar inom Kök

Vi erbjuder kompletta lösningar innefattande installation av vitvaror, el & VVS.

100% Nöjda Kunder

För att säkerställa att våra kunder är nöjda ser vi alltid till att skapa bra, nära & hållbara samarbeten. 

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Söker ni hjälp med att Montera ett Epoq Kök i Stockholm? Vi erbjuder certifierade och serviceinriktade hantverkare inom alla yrkesgrupper

  Licenserade och professionella hantverkare

  Har du äntligen hittat ditt drömkök? Då kan vi bara gratulera! Att välja köksinredning kan vara ganska svårt, eftersom valet blir avgörande för hur bra du kommer att trivas i hemmet. Med ett Epoq kök får du ett högkvalitativt alternativ som står sig länge. För att arbetet ska bli utfört korrekt rekommenderar vi att du väljer licenserade och professionella hantverkare som har lång erfarenhet inom branschen.

  Trygghet i fokus med vår byggfirma

  Oavsett om du är i behov av att byta kök, renovera Epoq kök, byta köksluckor eller montera Epoq kök kan vi se till att du är trygg från början till slut. Vi erbjuder inte bara en 100 % nöjd kund garanti för alla kundgrupper, utan har också de obligatoriska försäkringar som krävs för ett ansvarsfullt bygge. Naturligtvis betalar vi också F-skatt, så att du som privatperson kan använda dig av ROT-avdraget.

  ROT-avdrag för sänkts kostnader

  Vi hjälper privatpersoner, företag och fastighetsägare inom hela Stockholmsområdet med omnejd. Genom åren har vi hjälpt kunder på Norrmalm såväl som i Bro och erbjuder ett stort kontaktnät av duktiga hantverkare. Som privatperson kan du även nyttja ROT-avdraget, vilket ger dig en 30 % reducering på hela arbetskostnaden när du anlitar oss för montering eller renovering av Epoq kök i ditt hem.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

   Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Reception

   Nummer: 076-479 85 41
   Mail: offert@köksmontering.se

   Vanliga frågor Inför en köksmontering finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

   Vad innebär ``Nöjd-kund-garanti``?

   "Nöjd-kund garanti" innebär att vi inte avslutar arbetet hos dig tills du är helt nöjd med slutresultatet. Exempelvis vid eventuella fel och brister, som påvisas, så åtgärdas dessa direkt. Genom denna extra trygghet tillförsäkras kunden att de är nöjda med valet av hantverkare.

   Vad kostar det att montera ett kök?

   Det är en bra fråga, men svårt att ge ett direkt svar på, då det kan variera på flera faktorer. Bl.a. kan eventuella kostnader uppkomma på val av material, transport, inbärning eller storlek av kök. Om ni vill veta exakt så rekommenderar vi att ni kontaktar oss för en fri offert så kommer vi förbi & kikar på det.  

   Vilka kunder hjälper ni?

   Hos oss är alla kunder lika värda. Under åren har vi breddat vår kundgrupp ordentligt och idag erbjuder vi köksmontering till privatpersoner såväl som fastighetsägare, BRF:er och företagare. Vi jobbar både med större och mindre projekt och hjälper villaägare och lägenhetsinnehavare. Som privatperson kan du alltid nyttja ROT-avdraget.

   Hur fungerar det med ROT-Avdraget?

   ROT-avdraget är ett avdrag som privatpersoner kan söka vid renoveringar på maxbelopp på 50.000kr. Det innebär att du kan få en reducering på 30% av kostnaden av arbetskostnaden. Detta går givetvis att söka vid köksmonteringar eller andra projekt i hemmet.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi tog oss hjälp av Köksmontering i Stockholm för att montera vårt nya kök vi beställde från Ballingslöv. Hög kunskap och service! De håller rent och snyggt efter sig. Vi rekommenderar!

   Frida U, Solna

   Vi anlitade Köksmontering i Stockholm för en ombyggnation & inredning av vårt kök till vår lägenhet i Sundbyberg. God kommunkation, flexibla & trevliga snickare. Vi anlitar dom gärna igen.

   Erik E, Sundbyberg

   När vi behövde hjälp med bygga ut vårat kök till fritidshuset så ringde vi Köksmontering i Stockholm. Arbetet startades & blev klart enligt överenskommelse. Slutresultatet blev vi väldigt nöjda med!

   Martin F, Bromma

   Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

   Renovering av Kök. Hässelby

   Ombyggnation & renovering av kök till villaägare i Hässelby.

   Montering av IKEA Kök. Solna

   Montering av IKEA Kök i radhus till privatperson i Solna.

   Installation av Kök. Vällingby

   Nyinstallation av kök i lägenhet till fastighetsägare i Vällingby.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

    Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Reception

    Nummer: 076-479 85 41
    Mail: offert@köksmontering.se

    Offert? Klicka här