Köksmontering i Malmö & Skåne

Köket är en central plats i varje hem. Vi är byggföretaget som hjälper dig med köksmontering, renoveringar, reparationer – all typ av byggentreprenad i kök – i bland annat Malmö, Lund och Helsingborg. Vi hjälper dig göra köket till din bostads mest trivsamma rum.

Montera Kök

Vi monterar alla köksleverantörer: IKEA, Ballingslöv, Jynx m.m.

Renovera Kök

Dags för en köksrenovering? Låt våra snickare från Skåne hjälpa er. 

Installera Kök

Vi ser fram emot att förvandla ditt kök till en plats du älskar!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Dags att Montera ett Kök i Malmö & Skåne? Vi erbjuder köksmontering i hela Skåne med omnejd.

  Allt som behövs för ditt kök

  Vi har kompetens inom en mängd olika tjänster för att hjälpa dig med ditt kök. Förutom att montera förtillverkade kök kan vi hjälpa dig med till exempel snickeri, måleri, golvläggning och mycket annat.

  Byggservice över hela Skåne

  Våra hantverkare monterar och bygger över hela Skåne, inklusive i Bunkeflostrand, Strandhem, Sibbarp, Holma, Värsta Skrävlinge, Södra Sallerup, Kungshälla, Arlöv, Burlöv, Riseberga, Bulltofta, Oxie, Toarp, Ängelholm, Bjuv, Åstorp, Ekeby, Landskrona, Löddeköping, Eslöv, Klippan och mer. Oavsett var i Skåne du vill ha hjälp, är vi bara ett samtal bort.

  Vi monterar kök från alla toppleverantörer

  Har du redan införskaffat ett kök som du vill ha hjälp att montera? Inga problem! Befinner du dig i idéstadiet och vill ha rådgivning kring vilken typ av kök du ska välja utifrån dina förutsättningar? Kontakta oss så hjälper vi dig. Vi monterar kök från till exempel:

  • IKEA
  • Kvik
  • Marbodal
  • Epoq
  • Ballingslöv
  • Noblessa
  • Pustelli
  • Kvänum
  • HTH
  • Bulthaup
  • Vedum
  • Electrolux Home
  • Härjedalskök
  • Poggenpohl
  • NordDesign
  • & övriga leverantörer

  ROT-avdrag för köksmontering

  Har det blivit dags att ge köket i bostaden ett ansiktslyft? Under förutsättning att du själv äger din bostad kan du självklart använda ROT-avdraget för sänkt kostnad när du anlitar oss för att hjälpa dig.

  Kontakta oss idag!

  Oavsett om du planerar en total köksrenovering eller bara behöver professionell hjälp med montering kan vi assistera dig. Kontakta oss idag för att börja din köksresa – vi skapar mer än bara kök, vi skapar hem att älska. Du får snabb återkoppling i form av en gratis offert och även möjlighet att diskutera igenom projektet ned till minsta detalj.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

   Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Reception

   Nummer: 076-479 85 41
   Mail: offert@köksmontering.se

   Vanliga frågor Inför en köksmontering finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

   Vad innebär ``Nöjd-kund-garanti``?

   "Nöjd-kund garanti" innebär att vi inte avslutar arbetet hos dig tills du är helt nöjd med slutresultatet. Exempelvis vid eventuella fel och brister, som påvisas, så åtgärdas dessa direkt. Genom denna extra trygghet tillförsäkras kunden att de är nöjda med valet av hantverkare.

   Vad kostar det att montera ett kök?

   Det är en bra fråga, men svårt att ge ett direkt svar på, då det kan variera på flera faktorer. Bl.a. kan eventuella kostnader uppkomma på val av material, transport, inbärning eller storlek av kök. Om ni vill veta exakt så rekommenderar vi att ni kontaktar oss för en fri offert så kommer vi förbi & kikar på det.  

   Vilka kunder hjälper ni?

   Hos oss är alla kunder lika värda. Under åren har vi breddat vår kundgrupp ordentligt och idag erbjuder vi köksmontering till privatpersoner såväl som fastighetsägare, BRF:er och företagare. Vi jobbar både med större och mindre projekt och hjälper villaägare och lägenhetsinnehavare. Som privatperson kan du alltid nyttja ROT-avdraget.

   Hur fungerar det med ROT-Avdraget?

   ROT-avdraget är ett avdrag som privatpersoner kan söka vid renoveringar på maxbelopp på 50.000kr. Det innebär att du kan få en reducering på 30% av kostnaden av arbetskostnaden. Detta går givetvis att söka vid köksmonteringar eller andra projekt i hemmet.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

    Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Reception

    Nummer: 076-479 85 41
    Mail: offert@köksmontering.se

    Offert? Klicka här