Köksmontering.se

Köksmontering i Malmö & Skåne

Köket är en central plats i varje hem. Vi är byggföretaget som hjälper dig med köksmontering, renoveringar, reparationer – all typ av byggentreprenad i kök – i bland annat Malmö, Lund och Helsingborg. Vi hjälper dig göra köket till din bostads mest trivsamma rum.

Montera Kök

Vi monterar alla köksleverantörer: IKEA, Ballingslöv, Jynx m.m.

Renovera Kök

Dags för en köksrenovering? Låt våra snickare från Skåne hjälpa er.

Installera Kök

Vi ser fram emot att förvandla ditt kök till en plats du älskar!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Dags att Montera ett Kök i Malmö & Skåne?

Vi erbjuder köksmontering i hela Skåne med omnejd

Allt som behövs för ditt kök

Vi har kompetens inom en mängd olika tjänster för att hjälpa dig med ditt kök. Förutom att montera förtillverkade kök kan vi hjälpa dig med till exempel snickeri, måleri, golvläggning och mycket annat.

Byggservice över hela Skåne

Våra hantverkare monterar och bygger över hela Skåne, inklusive i Bunkeflostrand, Strandhem, Sibbarp, Holma, Värsta Skrävlinge, Södra Sallerup, Kungshälla, Arlöv, Burlöv, Riseberga, Bulltofta, Oxie, Toarp, Ängelholm, Bjuv, Åstorp, Ekeby, Landskrona, Löddeköping, Eslöv, Klippan och mer. Oavsett var i Skåne du vill ha hjälp, är vi bara ett samtal bort.

Vi monterar kök från alla toppleverantörer

Har du redan införskaffat ett kök som du vill ha hjälp att montera? Inga problem! Befinner du dig i idéstadiet och vill ha rådgivning kring vilken typ av kök du ska välja utifrån dina förutsättningar? Kontakta oss så hjälper vi dig. Vi monterar kök från till exempel:

 • IKEA
 • Kvik
 • Marbodal
 • Epoq
 • Ballingslöv
 • Noblessa
 • Pustelli
 • Kvänum
 • HTH
 • Bulthaup
 • Vedum
 • Electrolux Home
 • Härjedalskök
 • Poggenpohl
 • NordDesign
 • & övriga leverantörer

ROT-avdrag för köksmontering

Har det blivit dags att ge köket i bostaden ett ansiktslyft? Under förutsättning att du själv äger din bostad kan du självklart använda ROT-avdraget för sänkt kostnad när du anlitar oss för att hjälpa dig.

Kontakta oss idag!

Oavsett om du planerar en total köksrenovering eller bara behöver professionell hjälp med montering kan vi assistera dig. Kontakta oss idag för att börja din köksresa – vi skapar mer än bara kök, vi skapar hem att älska. Du får snabb återkoppling i form av en gratis offert och även möjlighet att diskutera igenom projektet ned till minsta detalj.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 61
E-mail: offert@köksmontering.se

Vanliga frågor

Inför en köksmontering finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

“Nöjd-kund garanti” innebär att vi inte avslutar arbetet hos dig tills du är helt nöjd med slutresultatet. Exempelvis vid eventuella fel och brister, som påvisas, så åtgärdas dessa direkt. Genom denna extra trygghet tillförsäkras kunden att de är nöjda med valet av hantverkare.

Det är en bra fråga, men svårt att ge ett direkt svar på, då det kan variera på flera faktorer. Bl.a. kan eventuella kostnader uppkomma på val av material, transport, inbärning eller storlek av kök. Om ni vill veta exakt så rekommenderar vi att ni kontaktar oss för en fri offert så kommer vi förbi & kikar på det.

Hos oss är alla kunder lika värda. Under åren har vi breddat vår kundgrupp ordentligt och idag erbjuder vi köksmontering till privatpersoner såväl som fastighetsägare, BRF:er och företagare. Vi jobbar både med större och mindre projekt och hjälper villaägare och lägenhetsinnehavare. Som privatperson kan du alltid nyttja ROT-avdraget.

ROT-avdraget är ett avdrag som privatpersoner kan söka vid renoveringar på maxbelopp på 50.000kr. Det innebär att du kan få en reducering på 30% av kostnaden av arbetskostnaden. Detta går givetvis att söka vid köksmonteringar eller andra projekt i hemmet.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Frida U
Solna
Read More
Vi tog oss hjälp av Köksmontering i Stockholm för att montera vårt nya kök vi beställde från Ballingslöv. Hög kunskap och service! De håller rent och snyggt efter sig. Vi rekommenderar!
Erik E
Sundbyberg
Read More
Vi anlitade Köksmontering i Stockholm för en ombyggnation & inredning av vårt kök till vår lägenhet i Sundbyberg. God kommunkation, flexibla & trevliga snickare. Vi anlitar dom gärna igen.
Martin F
Bromma
Read More
När vi behövde hjälp med bygga ut vårat kök till fritidshuset så ringde vi Köksmontering i Stockholm. Arbetet startades & blev klart enligt överenskommelse. Slutresultatet blev vi väldigt nöjda med!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt

Renovering av Kök

Ombyggnation & renovering av kök till villaägare

Montering av IKEA Kök

Montering av IKEA Kök i radhus till privatperson

Installation av Kök

Nyinstallation av kök i lägenhet till fastighetsägare

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 61
E-mail: offert@köksmontering.se

Vill du bli kontaktad?